MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριο ξέσπασμα για τα «θαύματα» της εκκλησίας

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριο ξέσπασμα για τα «θαύματα» της εκκλησίας

Ουρές πιστών στον Ιερό Ναό Μακροχωρίου μετά τη μορφή που σχηματίστηκε σε πετσέτα - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Την Μεγάλη Εβδομάδα, λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Μακροχωρίου Ημαθίας ο ιερέας έπλυνε τα χέρια των πιστών, σκούπισε τα πρόσωπα και τα χέρια τους από τον αγιασμό με μία πετσέτα. Όταν η πετσέτα στέγνωσε, εμφανίστηκε η μορφή του Ιωάννη Βαπτιστή, που με τη διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού.

Από τους πιστούς το συγκεκριμένο γεγονός αντιμετωπίστηκε ως θαύμα, ενώ υπήρξαν και αυτοί που το αμφισβήτησαν.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (18/4) σχολιάστηκε το περιστατικό και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος.

Ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στον εκδότη του Εκκλησία Online, εκνευρισμένος αφού τόνισε στην αρχή για τον ιερέα του Ναού «Τον έχετε συλλάβει», στην συνέχεια είπε: «Βρίζεις αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν βρίζεις έναν δικό σας άνθρωπο που κάνει καραγκιοζιλίκια. Αυτό δεν είναι τι πιστεύει ή τι κάνει, είναι ένα καραγκιοζιλίκι για να δημιουργήσει μια πελατεία. Βρίσε αυτόν και μετά βρίσε τους άλλους».

Σχετικές ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Μου λένε ότι είμαι άντρας - Έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα

«Καρφιά» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Ντροπή στην ηλικία του να λέει αυτά τα πράγματα

Χαμός στο Super Κατερίνα! Αρπάχτηκαν Κωνσταντινίδης-Μικρούτσικος!