MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής δίνει μάχη για τη ζωή του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής δίνει μάχη για τη ζωή του

Αυτή η νύχτα μένει: Όλα ανατρέπονται στο «Όνειρο», όταν ο Στρατής τραυματίζεται βαριά

Η παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA δεν προβλήθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα και επιστρέφει την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή με καταιγιστικές εξελίξεις. Οι Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Αννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης και Γιώργος Γιαννόπουλος ετοιμάζονται για ρεσιτάλ ερμηνείας και πάλι, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο όσο προχωράμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και το φινάλε της επιτυχημένης σειράς.

Στα τελευταία επεισόδια, η αποκάλυψη του Ντανίλου για τη Μαρίνα συντάραξε το οικοδόμημα της οικογένειας Αναγνώστου και η Βρεττώ βρέθηκε για πρώτη φορά σε πανικό. Το σχέδιο της Ζέτας για τον Ντόκο κινήθηκε στην κόψη του ξυραφιού, ενώ η αποκάλυψη της σχέσης του Χρήστου και της Βάσως προκάλεσε τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας.

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες της Βάσως να βρει το Χρήστο συνεχίζονται άκαρπες καθώς εκείνος προστρέχει στον Ντανίλο αναζητώντας διέξοδο και απαντήσεις. Ο Θοδωράκης ανοίγει τα χαρτιά του στη Διαμάντω και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Οι κινήσεις του Άλκη δεν πείθουν τον Διαγόρα που σκέφτεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο ανυποψίαστος Πόντικας δέχεται ένα καινούργιο «χαστούκι» την ίδια στιγμή που ο Μίλτος ανοίγει μια οδυνηρή νέα σελίδα για τον πατέρα του.

Ο Στρατής πάνω στη μοτοσυκλέτα κινείται με ταχύτητα προς τη λύση που θα αποδειχθεί μοιραία. Το πλήρωμα του «Ονείρου» συγκεντρώνεται γύρω από τον βαριά τραυματισμένο Στρατή και η Νίτσα ξανασυναντά τη συντετριμμένη Ζέτα. Η οργή Σήφη και Φώτη για τον Άλκη θα εξοστρακισθεί αναπάντεχα πάνω στην Εύη και τη Φωτεινή. Ο Χρήστος καταλαβαίνει ότι το θέμα «Μαρίνα» πρέπει να κλείσει με οποιοδήποτε τρόπο ενώ η Βάσω απαιτώντας εξηγήσεις για τη στάση του θα βρεθεί σε δίλλημα.

Ο Στέλιος αντιμετωπίζοντας το Μίλτο αναγκάζεται να αναμετρηθεί οδυνηρά με τον εαυτό του. Θα φέρει νέα ανατροπή η αθέλητη ομολογία του Χρήστου στο Στρατή;