MEDIA

Survivor All Star - Μελίνα: «Η Σταυρούλα είπε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»

Survivor All Star - Μελίνα: «Η Σταυρούλα είπε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»
Glomex

Survivor All Star: Η Μελίνα αποκάλυψε ότι ο Στέλιος μετέφερε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη με τον δεύτερο

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης μετέφερε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ερωτευμένη με τον δεύτερο. Από την πλευρά της η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο.

«Παίξαμε ένα παλιό παιχνίδι σήμερα με την ομάδα το “Μάντεψε ποιος”. Το ερώτημα είναι “ποιος μεταφέρει πληροφορίες από τη μία ομάδα στην άλλη; Είναι άντρας ή γυναίκα, έχει φράντζα; έχει μπούκλες;” Ποιος να είναι άραγε; Να ξεκινάει το όνομα του από “Σ” και το επώνυμο του από “Χ” μήπως είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης;», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά μεταξύ άλλων στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχουμε και λέμε, η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε και το είπε στον Βασάλο και η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον βασάλο γιατί φοβάται να μην εκτεθεί. Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί έχω έναν άνθρωπο έξω από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε που άφησε να εννοηθεί ότι τρέχει κάτι με τον Κωνσταντίνο», πρόσθεσε.

«Ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη Σταυρούλα, στέκεται βράχος και επειδή είμαστε κοντά εγώ προσπαθώ και τον υποστηρίζω. Εγω έξω έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο», συμπλήρωσε.

Η ομάδα που κερδίζει απόψε (01/05)

Φαίνεται ότι οι Διάσημοι δεν έχουν συνέλθει από την ήττα στο αγώνισμα με έπαθλο το ταξίδι στο Λονδίνο, με την ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας να καταλήγει στους Μπλε, σύμφωνα με τα spoilers

Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο

Αν και περισσότερες πιθανότητες για υποψηφιότητα συγκέντρωναν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι, σε πρώτη φάση κανείς τους δεν θα βρεθεί στον Τάκο.

Σε μια εξέλιξη που αποτελεί έκπληξη για το παιχνίδι, πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα spoiler θα είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Έσπασε την κατάρα ο Μαρτίκας

Μετά από 9 φορές υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας βγαίνει αλώβητος και συνεχίζει στο Survivor All Star.

Τις συνεχείς υποψηφιότητές του τις χαρακτηρίζει ως «κατάρα» και λέει ότι κατάφερε να την σπάσει αφού συνεχίζει στο παιχνίδι παρά τις συνεχείς ψήφους από τους συμπαίκτες του.

«Κάποιοι ήλπιζαν στην κατάρα που μαστίζει το Survivor για να αποχωρήσω. Κάποιοι ήλπιζαν ότι στον τελευταίο αγώνα, όποιος φέρει το δεκάρι και είναι υποψήφιος, ή κερδηθεί ο αγώνας αυτός από την ομάδα που έχει τον υποψήφιο, αυτός ο υποψήφιος αποχωρεί. Αυτή είναι η κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor. Πολλοί ήλπιζαν σε αυτή την κατάρα για να αποχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εγώ ήλπιζα για ένατη φορά στην αγάπη του κόσμου, στην στήριξή του, στην αλήθεια του», πρόσθεσε ο φαρμακοποιός, ο οποίος προχωρά ακάθεκτος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο 1ος παίκτης προς αποχώρηση

Survivor All Star: Στο αποψινό συμβούλιο θα αποκαλυφθούν πολλά για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών