MEDIA

Μπέττυ Μαγγίρα: «Συγγνώμη που συγκινούμαι, αλλά σαν μάνα, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Συγγνώμη που συγκινούμαι, αλλά σαν μάνα, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο»

Δίπλα σε μητέρες παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια βρέθηκε την Κυριακή, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μητέρας, η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία εμφανώς συγκινημένη άκουσε όσα είχαν να μοιραστούν μαζί της για την δύσκολη εμπειρία τους.

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε στον σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα» ο οποίος ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με μητέρες από τον σύλλογο, ένιωσε μια έντονη φόρτιση ενώ στο τέλος, λύγισε θέλοντας να της ευχαριστήσει τόσο για την συνέντευξη αλλά και για την δύναμή τους απέναντι σε όλο αυτό που ζουν.

«Θέλω να σας ευχηθώ τα καλύτερα, να σας πω ότι είστε σπουδαίες… Συγγνώμη που συγκινούμαι, αλλά σαν μάνα, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Και μπράβο σας γι’ αυτό που κάνετε, για το κουράγιο που έχετε απ’ ότι κι αν το αντλείται. Αλλά πιστεύω ότι σας δίνει δύναμη γιατί δεν έχετε και κάτι άλλο, άλλη εναλλακτική. Πρέπει να είστε δυνατές για να συνεχίσετε», είπε με λυγμούς η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνέχισε: «Μπράβο σας, εύχομαι μόνο καλά αποτελέσματα από εδώ και στο εξής».