MEDIA

Εύα Αντωνοπούλου: Το συμβόλαιο με το ΣΚΑΪ και η πρόταση από το OPEN

Εύα Αντωνοπούλου: Το συμβόλαιο με το ΣΚΑΪ και η πρόταση από το OPEN

Η Εύα Αντωνοπούλου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Το όνομά της, εδώ και λίγες ώρες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τραβώντας το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Η Εύα Αντωνοπούλου έχει δεχτεί πρόταση από το OPEN και τα σενάρια μεταγραφής της ολοένα και πληθαίνουν.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, η δημοσιογράφος του «Happy Day» στον ALPHA, Τίνα Μεσσαροπούλου, ανέφερε ότι η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είναι ένα βήμα πριν αφήσει πίσω της το κανάλι του Νέου Φαλήρου με προορισμό την Παιανία.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες και έπειτα από επικοινωνία με άνθρωπο του ΣΚΑΪ, η άνκοργούμαν έχει ένα συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τις αρχές καλοκαιριού ενώ εκκρεμεί μία συζήτηση με τους ιθύνοντες του Φαλήρου και την ίδια.

Παράλληλα, οι επαφές της Εύας και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου είναι σε πολύ καλό στάδιο με την πρόταση να αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN, μία θέση νευραλγικής σημασίας που η Εύα Αντωνοπούλου βλέπει με θετικό πρόσημο. Να σημειωθεί ότι, πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν έληγε το τότε συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ, είχε ξαναδεχτεί πρόταση από το OPEN την οποία και είχε απορρίψει. Τώρα όμως φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσει την πόρτα του ΣΚΑΪ έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας και κοινής πορείας.

Άνθρωποι του Φαλήρου τονίζουν ότι η Εύα είναι μία άψογη επαγγελματίας και ότι, ακόμη κι αν μέσα της έχει πάρει την απόφαση, θα είναι στις επάλξεις μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου. Άλλωστε, ο ρόλος της στο διευρυμένο δελτίο ειδήσεων του σταθμού την ερχόμενη Κυριακή λόγω των εθνικών εκλογών θα είναι πρωταγωνιστικός.

Το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, που με βεβαιότητα θα καθυστερήσουν να έρθουν.