MEDIA

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»
GLOMEX

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλάει για τη σχέση μητέρας - κόρης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα εμπόδια από τις «μητέρες» της

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στο MEGA, η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία μίλησε για τη ζωή της, τη μητέρα της, την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί στο θεατρικό σανίδι

«Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην σύζυγο μου. Μεταμορφώθηκα μετά τον ερχομό των παιδιών, ο σύντροφος μου δεν με ακολούθησε» ανέφερε αρχικά τονίζοντας ότι δεν της λείπει ένας σύντροφος, καθώς βιώνει τον έρωτα με άλλο τρόπο, ενώ πάντα δέχεται φλερτ.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Δεν φοβήθηκα την εγκυμοσύνη μετά τα 40, είμαι τολμηρή».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το πρόσωπο που την επέλεξε το 1981 για να κάνει τη μικρή Άριελ στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση στο πετυχημένο μιούζικαλ «Άννι», στο πλευρό της Εθνικής Σταρ.

«Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν μία «μικρή Αλίκη». Πολλές φορές μου έλεγε «όχι» σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ», δήλωσε αρχικά για την Βουγιουκλάκη.

«Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα την δική μου ταυτότητα. Για την Αλίκη ήμουν «πάντα εκεί», στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι «τελειώνουν όλα» για την Αλίκη, ήμουν θυμωμένη», συμπλήρωσε.

Μάλιστα η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε ότι η μητέρα της ζήλευε πολύ τη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Και η μητέρα μου και η Αλίκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη, ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο», είπε.

Στο τέλος η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και την εμπειρία που βίωσε η ίδια λέγοντας: «Με έκανε να κλαίω πάνω στη σκηνή»