MEDIA

«Κλειδώνει» η μετακίνηση της Εύας Αντωνοπούλου στο Open

«Κλειδώνει» η μετακίνηση της Εύας Αντωνοπούλου στο Open

Η Εύα Αντωνοπούλου αναμένεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη κι από τον ΣΚΑΪ θα μετακινηθεί στο Open.

Σχεδόν βέβαια πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της Εύας Αντωνοπούλου με το Open, καθώς οι πληροφορίες του προηγούμενου διαστήματος φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Η Εύα Αντωνοπούλου μετά από 14 χρόνια στον ΣΚΑΪ, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον σταθμό του Φαλήρου και θα δεχθεί τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Open.

To Newsbomb.gr, άλλωστε, πριν από μερικά 24ωρα είχε αναλύσει επακριβώς τα δεδομένα για την επικείμενη μετακίνηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ στο Open.

Αυτό που είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, έπειτα από επικοινωνία με άνθρωπο του ΣΚΑΪ, είναι ότι η άνκοργούμαν έχει ένα συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τις αρχές καλοκαιριού ενώ εκκρεμεί μία συζήτηση με τους ιθύνοντες του Φαλήρου και την ίδια.

Παράλληλα, οι επαφές της Εύας και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου είναι σε πολύ καλό στάδιο με την πρόταση να αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN, μία θέση νευραλγικής σημασίας που η Εύα Αντωνοπούλου βλέπει με θετικό πρόσημο. Να σημειωθεί ότι, πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν έληγε το τότε συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ, είχε ξαναδεχτεί πρόταση από το OPEN την οποία και είχε απορρίψει. Τώρα όμως φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσει την πόρτα του ΣΚΑΪ έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας και κοινής πορείας.

Άνθρωποι του Φαλήρου τονίζουν ότι η Εύα είναι μία άψογη επαγγελματίας και ότι, ακόμη κι αν μέσα της έχει πάρει την απόφαση, θα είναι στις επάλξεις μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου. Άλλωστε, ο ρόλος της στο διευρυμένο δελτίο ειδήσεων του σταθμού την ερχόμενη Κυριακή λόγω των εθνικών εκλογών θα είναι πρωταγωνιστικός.

Το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, που με βεβαιότητα θα καθυστερήσουν να έρθουν.