MEDIA

Εκλογές 2023: Πολιτικές κόντρες στον «αέρα» εκπομπών και παρεούλα στις διαφημίσεις

Εκλογές 2023: Πολιτικές κόντρες στον «αέρα» εκπομπών και παρεούλα στις διαφημίσεις
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις καλά κράτησαν όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου και όχι μόνο... Ωστόσο δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Τι γίνεται όταν πέφτουν διαφημίσεις; 

Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και οι πολιτικοί αφήνουν για λίγο τα τηλεοπτικά πάνελ και επικεντρώνονται στα αποτελέσματα των καλπών.

Οι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του MEGA, οι οποίοι βρίσκονται στον τηλεοπτικό αγώνα λόγω εκλογών ανοίγουν τα χαρτιά τους σε αφιέρωμα που ετοίμασε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν τι γίνεται όταν πέφτουν οι διαφημίσεις.

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων, Δώρα Αναγνωστοπούλου, αποκάλυψε πως, «έχει τύχει σε εκλογική βραδιά να αλλάζει το κλίμα, και από εκεί που υπάρχει ένταση και διαξιφισμοί, να έχουμε φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, χαριτωμένα σχόλια, επιστρέφει ο ενικός. Οι πολιτικοί έχει τύχει να κονταροχτυπιούνται την ώρα της απευθείας σύνδεσης, και μετά στο διάλειμμα να χαριτολογούν χωρίς να υπάρχει αυτή η ένταση που υπάρχει την ώρα του live».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θυμήθηκε στιγμές με πολιτικά πρόσωπα στο πλατό: «Θυμάμαι στο παλιό MEGA, που δεν μπορούσα να σταματήσω δύο πολιτικούς, και αναγκάστηκα και σηκώθηκα όρθιος να μπω ανάμεσά τους για να σταματήσει αυτό το πράγμα. Τον πολιτικό παλιά τον είχαν διδάξει πως αν πλακωθεί στην τηλεόραση θα κάνει νούμερα, και ότι ο κόσμος θα τον θυμάται. Με το καλημέρα πλακωνόταν», σημείωσε ο παρουσιαστής του «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Είχαμε πάει περιοδεία στην Κρήτη για 3 μέρες, τη μία ο τότε πρωθυπουργός έπρεπε να σ5ταματήσει σε 6 χωριά. Σταμάτησε σε 22 και σε κάθε χωριό είχε ρακή και καλτσούνια. Το βράδυ όλοι γυρίσαμε…καταλαβαίνετε! Είχαμε πάει στη βόρεια Ελλάδα, πήραμε το αεροπλάνο, προσγειωθήκαμε σε ένα αεροδρόμιο. Από εκεί για να πάμε σε κάτι φυλάκια πήγαμε με ελικόπτερο. Γυρίσαμε, πήραμε το λεωφορείο, περνάμε από 4 πόλεις. Το βράδυ που γύρισα σπίτι και κάθισα, για λίγα λεπτά λιποθύμησα», συνέχισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η Στέλλα Γκαντώνα, παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο περιέγραψε μία στιγμή έντασης στο πλατό. «Έχει τύχει να τσακώνονται και να «σφάζονται» δύο βουλευτές μπροστά στις κάμερες, και στις διαφημίσεις να κανονίζουν να πάνε να δουν αγώνα και πιουν ποτό. Έχει τύχει όμως με δίδυμο βουλευτών να πάμε σε διαφημίσεις και να φύγουν μαλωμένοι», δήλωσε η δημοσιογράφος.