MEDIA

Εκλογές 2023: Οι παρουσιαστές της TV ψήφισαν – Με παιδιά, συγγενείς και Instagram

Εκλογές 2023: Οι παρουσιαστές της TV ψήφισαν – Με παιδιά, συγγενείς και Instagram

Οι εκπρόσωποι της μικρής οθόνης δεν παρέλειψαν να βγάλουν φωτογραφίες και να στείλουν το δικό τους μήνυμα, ενώ ψήφιζαν για τις εκλογές.

Η 21η Μαϊου είναι ημέρα εκλογών και, από νωρίς το πρωί, όλες οι εκπομπές έχουν μπει σε ενημερωτικό μαραθώνιο. Οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές μπήκαν στον «πάγο» κι έτσι οι παρουσιαστές βρήκαν την ευκαιρία να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα χαλαρά. Από τη διαδικασία δεν έλειψαν οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις στο Instagram, αλλά και τα μηνύματα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου άσκησε τα εκλογικά της δικαιώματα στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρά της. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από την ώρα που έριχνε τον φάκελο στην κάλπη, έγραψε: Τις αποφάσεις τις παίρνουν όσοι εμφανίζονται! Ας ψηφίσουμε».

«Το ότι ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα στην περιοχή όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να επιστρέφω στη γειτονιά των παιδικών μου χρόνων. Σήμερα εκτός από τη μητέρα μου, με συνόδευσε και η μικρή μου κόρη Μαίρη που είδε από κοντά την όλη διαδικασία», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναρτώντας φωτογραφία της αλλά και στιγμιότυπα με τη κόρη και τη μητέρα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να ψηφίσει με τον αδερφό της Πάνο, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη με τη νεογέννητη κόρη της Ολίβια γράφοντας στην ανάρτηση: «Της λέω Λιβι σήκω πάμε Καλλιθέα να ψηφίσουμε! Ούτε εκατό χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που μας έδωσαν αυτό το δικαίωμα σε τούτη τη χώρα. Σε βουλευτικές εκλογές, οι Ελληνίδες ψήφισαν για πρώτη φορά μόλις στις 19 Φεβρουαρίου του 1956. Τ’ακούς;! Πάμε λοιπόν πιτσίνι μου».