MEDIA

«Φόνοι στο καμπαναριό» δια χειρός Αντώνη Αγγελόπουλου – Ο μετρ της κωμωδίας «ξαναχτυπά» στον ALPHA

«Φόνοι στο καμπαναριό» δια χειρός Αντώνη Αγγελόπουλου – Ο μετρ της κωμωδίας «ξαναχτυπά» στον ALPHA

Ο ALPHA εντάσσει στο πρόγραμμά του για τη νέα χρονιά μία κωμωδία μυστηρίου

Μία ανάσα πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, τα στελέχη του ALPHA ήδη διαμορφώνουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Με τη φιλοσοφία «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», οι ιθύνοντες επενδύουν ιδιαίτερα στην ελληνική μυθοπλασία.

Πώς θα γινόταν, άλλωστε, διαφορετικά όταν τόσο ο «Σασμός» όσο και «Ο Παράδεισος των Κυριών» σαρώνουν σε ποσοστά τηλεθέασης καθημερινά. Με τις δύο προαναφερθείσες παραγωγές να έχουν πάρει ήδη το πράσινο φως, όπως και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μία νέα κωμωδία μυστηρίου προστίθεται στη λίστα των σίριαλ.

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος επιστρέφει τηλεοπτικά σκηνοθετώντας μία σειρά με τίτλο «Φόνοι στο καμπαναριό». Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες, όπως «Παρά πέντε», οι «Γοργόνες», «Είσαι το ταίρι μου», «Εγκλήματα, ετοιμάζεται για ηχηρό come back με δόσεις άφθονου γέλιο και σασπένς.

Αν και ακόμη δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το σενάριο, οι δύο βασικές πρωταγωνίστριες θα είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ρένια Λουιζίδου. Η πρώτη, που έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές, έρχεται στη συχνότητα του ALPHA μετά τη σαρωτική επιτυχία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» της περασμένης χρονιάς. Η ηθοποιός έχει συνεργαστεί ξανά με τον Αντώνη Αγγελόπουλο στο «Παρά πέντε» γράφοντας ιστορία ως Ζουμπουλία.

Η Ρένια Λουιζίδου, που έχει συνδεθεί με τον ALPHA λόγω της σειράς «Το σόι σου», επιστρέφει σε γνώριμα εδάφη και το μόνο βέβαιο είναι ότι η καλλιτεχνική συνύπαρξη με την Ελισάβετ θα είναι μοναδική!

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε πότε τελειώνει η εκπομπή του στον ΣΚΑΪ

Μενεγάκη: Πήρε κιλά και αναγκάστηκε να αλλάξει παντελόνι

Μενεγάκη: Η ανακοίνωσή της on air που μας αιφνιδίασε