MEDIA

Survivor All Star: Μεγάλη κόντρα μεταξύ Βασάλου και Ρουμελιώτη - Ανατροπές στο αποψινό αγώνισμα

Survivor All Star

 Survivor All Star: Ένας μήνας απέμεινε μέχρι τον τελικό του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ και οι εννέα εναπομείναντες παίκτες έχουν το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη βραδιά στο Γαλάτσι.

Στην αρχή του επεισοδίου, είδαμε τους Μπλε μετά τη νίκη τους στον αγώνα της Κυριακής να συζητούν πόσο χαρούμενοι ήταν που κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τον Νίκο Μπάρτζη να παραμένει σε ρυθμούς μπουζουκιών.

«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ. Μωρό μου, λουλουδούδες μου ελάτε», έλεγε ο παίκτης και χόρευε βραδινό τσιφτετέλι στην καλύβα του.

Από την άλλη στην Κόκκινη ομάδα είναι δύσκολα τα πράγματα με τη Μελίνα, που βγήκε υποψήφια να κατηγορεί τη Μαριαλένα που την ψήφισε. Αυτό έκανε έξαλλη τη Μαριαλένα, η οποία θεωρεί ότι αδικείται από τους συμπαίκτες της.

Ο Βασάλος ωστόσο υποστήριξε αυτή τη φορά τη Μαριαλένα λέγοντας στη Μελίνα ότι δεν θέλει να καταλάβει τον λόγο που ψηφίστηκε.

Ο Βασάλος εκνευρίζεται με τη Μαριαλένα

Μπερδεμένος είναι από τη στάση της Μαριαλένας ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με το χάσμα ανάμεσα στους δύο φίλους να μεγαλώνει συνεχώς μετά από κάθε ψηφοφορία.

Η Μελίνα είπε χαρακτηριστικά για την ψήφο που δέχθηκε από τη Μαριαλένα: «Για ακόμα μία φορά υποψήφια. Γνώριμη αυτή η θέση. Με πείραξες κάπου βαθιά μέσα μου ότι με ψήφισε η Μαριαλένα γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες που έχουν μείνει δύο. Όντως είμαστε δύο πολύ καιρό και παίζουμε με τις δύο αντίπαλες. Εγώ το κράτησα. Μαριαλένα εφιάλτες είδες που με ψήφισες;».

Σε συζήτηση που είχε ο Βασάλος με τη Μαριαλένα και τον Σάκη ανέφερε:

«Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω η ψήφος σου. Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της Μαριαλένας. Ακούω ότι δεν ψηφίζω φίλο, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά ανέφερε την γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα. Δεν με βοηθάς Μαριαλένα. Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά. Τώρα λέει θα βάλω την αγωνιστικότητα. Λέει ο Βασάλος θα ψηφίσει Μελίνα και βγήκα αληθινός. Έπεσα μέσα κι εκτέθηκες για ακόμα μία φορά Μαριαλένα μου».

«Καρφιά» από Μεταξά

Στο δεύτερο αγώνας ασυλίας ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες και έδωσε πρώτα τον λόγο στη Μελίνα Μεταξά, η οποία βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα της.

«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα. Σκέφτομαι το επόμενο αγώνισμα και το πώς θα κερδίσουμε την επόμενη ασυλία για να μην έχουμε κι άλλα θέματα στην ομάδα μας», είπε αρχικά η παίκτρια.

«Για τα προηγούμενα, τα ξέρουμε όλοι. Φιλίες μέσα σε αυτό το παιχνίδι είναι σαν "από κανάρα σε κανάρα θα πετάω". Αισθανόμαστε πολύ κοντά με κάποιον, την άλλη με κάποιον άλλον, μετά ο ένας πάει καλύτερα αγωνιστικά από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι στιγμής. Μετά ο άλλος σπάει την τελευταία εβδομάδα. γενικά βρίσκουν μια δικαιολογία ψηφίζουμε, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν θέλω να βγω από το μουντ», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά αφήνοντας αιχμές για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Φιλάκια από Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε λίγο πριν το αγώνισμα για τα προβλήματα της κόκκινης ομάδας.

Ο ίδιος μάλιστα μοίρασε φιλάκια στους συμπαίκτες του και πρώτα στη Μαριαλένα, μετά τον Σάκη και τη Μελίνα.

«Μπορούν να γίνουν σίριαλ οι τσακωμοί μας», είπε χαρακτηριστικά ο Βασάλος εξηγώντας ότι με τη Μαριαλένα τσακώνονται συνέχεια όμως έχουν καλές σχέσεις και δεν είναι σοβαροί οι καβγάδες τους.

Ο παίκτης είπε ότι δεν πρέπει να τσακώνονται και πώς όλα είναι φυσιολογικά μέσα στο παιχνίδι ειδικά τώρα που πλησιάζουν στον τελικό.

Νίκη και ασυλία για τους Κόκκινους

Στο αγώνισμα για την πρώτη ομαδική ασυλία της εβδομάδας οι Μαχητές έκαναν το 1-0.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού και ψήφισαν την Μελίνα Μεταξά.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε δεύτερος αγώνας ασυλίας που βρήκε νικήτρια την Κόκκινη ομάδα.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε δεν σημειώθηκε καμία έκπληξη.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας έβγαλαν για δεύτερο υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη.

Με πανηγυρισμό Βασάλου υποδέχθηκε την υποψηφιότητά του ο Μπάρτζης, ο οποίος σημείωσε πως δεν ακολούθησαν τη συμβουλή του οι υπόλοιποι παίκτες της Μπλε ομάδας, σχετικά με την ψηφοφορία.

Η τρίτη ασυλία και οι τέσσερις υποψήφιοι

Το βράδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας ασυλίας... Τουλάχιστον αυτό θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς έχουν ήδη διαρρεύσει οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση...

Οι Διάσημοι, λοιπόν, πήραν τη νίκη στην τρίτη ασυλία και οι Μαχητές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έστειλαν στον τάκο τον Ηλία Μπόγδανο και την Στέλλα Ανδρεάδου.

Άρα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι:

  • Μελίνα Μεταξά
  • Ηλίας Μπόγδανος
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Στέλλα Ανδρεάδου