MEDIA

Γιώργος Λιάγκας για J2US: «Γιατί να βάλεις τόσους ανθρώπους σε τέτοια θέση; Για να κάνεις νούμερα;»

Γιώργος Λιάγκας για J2US: «Γιατί να βάλεις τόσους ανθρώπους σε τέτοια θέση; Για να κάνεις νούμερα;»
GLOMEX

Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας για την επιλογή του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο J2US 

Την περίεργη εμφάνιση και την αποχώρηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ από το J2US σχολίασαν πολλά τηλεοπτικά πάνελ, το ίδιο και η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο θέλησαν να βάλουν τον Γιάννη Παπαμιχαήλ σε αυτό το σόου.

«Να πω κάτι γενικότερα. Παλιότερα είχαν στηθεί εκπομπές που έβγαζαν ανθρώπους που έβλεπαν από διαφορετική οπτική γωνία τη ζωή. Αντιλαμβάνεστε, δεν θέλω να πω κάτι άλλο πιο βαρύγδουπο. Έκαναν διάφοροι ένα ανάλαφρο τηλεοπτικό θέαμα με τους ανθρώπους αυτούς.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός που επιλέχθηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για αυτό το show. Το αποτέλεσμα το είδατε. Εύκολη η κριτική. Θεωρώ όμως, ότι αυτός που τον επέλεξε –δεν ξέρω αν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης ή η παραγωγή- έφερε σε άβολη θέση όχι τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Φέρνεις σε άβολη θέσει τους κριτές που αναγκάζονται να βάλουν ψεύτικη βαθμολογία ή να λένε κάτι ειλικρινές και με ευγένεια, που ο ίδιος δεν το δέχεται.

Ο Γιάννης δεν έχει καταλάβει ότι δεν ήταν καλός. Ο ίδιος λέει ότι υπήρχε ένας ντράμερ που του έλεγε ότι ήταν καλός και του έκανε πλάκα ο Φασουλής. Είναι όλο άβολο. Δεν ξέρω πραγματικά αν η επιλογή ήταν σωστή γιατί ήρθαν σε άβολη θέση οι συμμετέχοντες στο σόου. Γιατί να βάλεις τόσους ανθρώπους σε τέτοια θέση; Για να κάνεις νούμερα; Για ποιον λόγο; Είναι άβολο όλο αυτό. Αν με πάρεις εμένα να κάνω πιρουέτες καταλαβαίνεις ότι δεν θα είναι το αποτέλεσμα αυτό που περιμένεις από μένα. Άρα πρέπει να προλάβεις το κακό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.