MEDIA

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η Κλέλια Ρένεση αποχωρεί - Ποιοι ηθοποιοί έρχονται

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η Κλέλια Ρένεση αποχωρεί - Ποιοι ηθοποιοί έρχονται

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, ωστόσο οι αλλαγές θα είναι πολλές

Θεωρείται μία από τις μακροβιότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και τους συντροφεύει με άφθονο γέλιο και ξεκαρδιστικές στιγμές. Η κωμωδία του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί για 11η χρονιά αλλά οι αλλαγές στο καστ θα είναι πολλές.

Πριν από λίγη ώρα, η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε ότι φεύγει από το σίριαλ γράφοντας στο Instagram: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη».

Η Κλέλια έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις αποχωρήσεις, καθώς ήδη είναι γνωστό ότι τόσο η Ελένη Κοκκίδου όσο και οι Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου δεν θα βρίσκονται στη «Μουρμούρα».

Για την πρώτη, όπως και για την Κλέλια, ακόμη δεν έχουν βρεθεί αντικαταστάτριες. Ωστόσο, έχουν «κλειδώσει» τα δύο πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν το νεαρό ζευγάρι. Ο Στάθης Κόικας και η Εριέτα Μανούρη θα φέρουν αέρα ανανέωσης στην αγαπημένη σειρά καθώς πρόκειται για δύο εξαιρετικά ταλαντούχα πρόσωπα.

Ο 33χρονος ηθοποιός είναι απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και είναι γνωστός στα θεατρικά δρώμενα, ενώ η όμορφη Εριέτα έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες σειρές όπως οι «Άγριες Μέλισσες».