MEDIA

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Λύγισε» on air όταν είδε φωτογραφία της μητέρας του

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Λύγισε» on air όταν είδε φωτογραφία της μητέρας του

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Έντονη συγκίνηση on air για τον δικηγόρο, βλέποντας μια φωτογραφία της μητέρας του

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά του ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μόλις είδε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τη μητέρα του.

«Δε θα μιλήσω… συγκινούμαι, γιατί είναι 94 ετών τώρα και όποτε μιλάω για αυτήν συγκινούμαι. Είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να συναντήσει ένας άνθρωπος. Συγγνώμη που συγκινήθηκα, δεν είμαι σκληρός», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24.

«Μερικές φορές με ακούτε να λέω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Δεν το λέω από συνήθεια και απόδειξη ήταν ότι η κατηγορία για τους δύο βιασμούς για τον Πέτρο Φιλιππίδη έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι είναι αίολη και ότι θα πέσει στο δικαστήριο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος για την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού.

«Πράγματι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έχασε όλα. Ένα όμως δεν έχασε: την αξιοπρέπειά του και την αγάπη του κόσμου. Τον παιδόφιλο δεν θα τον υπερασπιστώ ή έναν που αφαιρεί τη ζωή με τρόπο που έρχεται σε αντίθεση με τις δικές μου αρχές», διευκρινίζει ο γνωστός νομικός.

«Η Εύα Καΐλή έχει επιστρέψει στο Ευρωκοινοβούλιο, στο γραφείο της και πληρώνεται κανονικά για την εργασία της. Το όραμά της είναι να αθωωθεί για να μπορέσει να γυρίσει στην πατρίδα με το κεφάλι ψηλά, ο κόσμος να την αγκαλιάσει και όχι να τη βρίζει», επισημαίνει για την πολύκροτη υπόθεση.