MEDIA

First Dates: O «πρίγκιπας» της Ηγουμενίτσας, «τρώει χυλόπιτα» σε δευτερόλεπτα - Χαμός στο Twitter

First Dates: O «πρίγκιπας» της Ηγουμενίτσας, «τρώει χυλόπιτα» σε δευτερόλεπτα - Χαμός στο Twitter

First Dates: Η 22χρονη στο τέλος του ραντεβού ήταν εμφανώς ξενερωμένη τόσο από την πολυλογία του παίκτη όσο και από την προσπάθειά του να δείξει ότι τα ξέρει όλα.

Tα ευτράπελα στο First Dates συνεχίζουν, αυτή τη φορά ο Γιάννης από την Ηγουμενίτσα συνάντησε την Ελένη στο πρώτο τους ραντεβού και τα πράγματα μεταξύ τους έγιναν από την αρχή πολύ άβολα. Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιάννης ξεκίνησε να μιλάει και να ζητάει περίεργα τεστ δοκιμάζοντας τη σωματική διάπλαση της Ελένης.

«Με λένε «πρίγκιπα» από θέμα αισθητικής και συμπεριφοράς. Τη γυναίκα τη θέλω petite. Έχει να κάνει με το ερωτικό κομμάτι. Η γυναίκα θέλει να με βλέπει μεγαλόσωμο και εφόσον έχω και το υπόλοιπο κομμάτι μπορώ να κυριαρχήσω. Και από τη δική μου πλευρά θέλω να νιώθω ότι μπορώ να την προστατεύσω», δήλωσε ο Γιάννης.

Ο «πρίγκιπας» της Ηγουμενίτσας φαίνεται πως μόλις είδε την Ελένη να μπαίνει στον χώρο και να τους συστήνει η Ζενεβιέβ, ενθουσιάστηκε και δήλωσε στην κάμερα: «Η Ελένη όπως τη λέμε στην επαρχία είναι εργαλείο. Τα μικρά της τσέπης. Είναι εργαλείο», ενώ τη φίλησε στο μάγουλου υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει τις αρχές του savoir vivre.

Στη συνέχεια ο φαινομενικά ευγενής Γιάννης θέλησε να τεστάρει σωματικά την Ελένη ζητώντας τη να σηκωθεί όρθια και να ακουμπήσει την πλάτη της στην πλάτη του. Πώς. Έτσι θα τέσταρε αν «κουμπώνουν» ερωτικά κάτι που όπως είπε μετά το τεστ ίσχυε.

«Οι γλουτοί μου κουμπώνουν στη μέση της», είπε με τη Ζεν γελώντας να προσθέτει: «Α, κουμπώνετε. Lego».

Η Ελένη στο τέλος του ραντεβού ήταν εμφανώς ξενερωμένη τόσο από την πολυλογία του Γιάννη όσο και από την προσπάθειά του να δείξει ότι τα ξέρει όλα. «Δε χρειάζεται να βγούμε άλλο ραντεβού», υποστήριξε η Ελένη που ένοιωθε ότι δεν πρόλαβε να πει τίποτα σε ολόκληρο το ραντεβού.

Χαμός στο Twitter με τον παίκτη