MEDIA

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όλες οι λεπτομέρειες για την επόμενη χρονιά

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όλες οι λεπτομέρειες για την επόμενη χρονιά

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η σειρά του ALPHA θα συνεχιστεί με πολλές αλλαγές όμως…

Είναι από τις μακροβιότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που χαρίζει άφθονο γέλιο στο κοινό. Το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA έχει πάρει το πράσινο φως, όμως το φινάλε του θα αφήσει μία γλυκόπικρη γεύση στο κοινό.

«Η Βουλίτσα θα φύγει από τη ζωή. Ο Μηνάς θα θρηνήσει την απώλειά της και μάλιστα θα προχωρήσει και στην αποτέφρωσή της. Δεν θα κάνει κανονική κηδεία», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». «Θα δούμε μια κυρία πάρα πολύ αγαπητή στο κοινό και αυτή είναι η Μαρία Κατσανδρή. Έγιναν πολλά δοκιμαστικά τις προηγούμενες μέρες και η χημεία τους ταίριαξε πάρα πολύ. Είναι προ των τελικών υπογραφών», πρόσθεσε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελένη Κοκκίδου δεν θα βρεθεί στην επόμενη σεζόν και οι σεναριογράφοι επιφύλασσαν ένα «δυσάρεστο» τέλος για την ίδια.

Στην 11η χρονιά δεν θα βρίσκεται ούτε η Κλέλια Ρένεση. «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη», έγραψε η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό.

Αντικαταστάτρια δεν θα υπάρξει, αφού θα δούμε τον Ηλία (Βλαδίμηρο Κυριακίδη) να παραιτείται από την εφορία και να μετακομίζει στο σπίτι της μητέρας του (Ελένη Γερασιμίδου). Σίγουρα, όμως, νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του.

Αλλαγές θα δούμε και στο νεαρό ζευγάρι. Οι Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου δεν θα βρίσκονται στη «Μουρμούρα» και τη θέση τους θα πάρουν ο Στάθης Κόικας και η Εριέτα Μανούρη φέρνοντας αέρα ανανέωσης.