MEDIA

Γιώργος Λιανός: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που διαφημίζουν τις άκρες τους στο νησί»

Γιώργος Λιανός: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που διαφημίζουν τις άκρες τους στο νησί»
GLOMEX

Ο Γιώργος Λιανός «έδωσε» στεγνά ανθρώπους από την παραγωγή που έδιναν spoiler σε δημοσιογράφους

Γιώργος Λιανός, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Μάριος Πρίαμος μίλησαν στην εκπομπή «Δεκατιανοί» στο ΣΚΑΪ για την εμπειρία τους στο Survivor All Star αλλά και τον χθεσινό ημιτελικό.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε αποκαλύψεις, δίνοντας μάλιστα στεγνά την παραγωγή, λέγοντας ότι υπήρχαν άτομα που ενημέρωναν δημοσιογράφους για ότι γινόταν στο νησί.

«Αλλάζει ο καιρός. Τέτοιο πράγμα εγώ στον Άγιο Δομίνικο, 4-5 χρόνια, δεν το έχω ξαναζήσει. Το θερμόμετρο κολλημένο στους 38 βαθμούς με τρομερή υγρασία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός για τις καιρικές συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στη συνέχεια για τα σπόιλερ: «Πολλές φορές συνέβαινε και real time. Έχει τύχει να είμαστε στο συμβούλιο, να ανακοινώνεται η αποχώρηση κάποιου συγκεκριμένου παίκτη και μετά από 20 λεπτά να ενημερώνονται τα social media. Προφανώς από κάποιον άνθρωπο που δούλευε στη δική μας παραγωγή. Ούτως ή άλλως υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι, δεν θέλω να πω συγκεκριμένα ονόματα, που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί. Και αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και αντισυναδελφικό».