MEDIA

Η Στέλλα Στυλιανού στο Newsbomb.gr: «Νιώθω ανυπομονησία για την πρεμιέρα»

Η Στέλλα Στυλιανού στο Newsbomb.gr: «Νιώθω ανυπομονησία για την πρεμιέρα»

Η παρουσιάστρια μιλά λίγο πριν την καλοκαιρινή πρεμιέρα του «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Παίρνουν τη σκυτάλη από τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη και πέφτουν στη μάχη της ενημέρωσης το καλοκαίρι. Από αύριο Δευτέρα και καθημερινά στις 06.00, για δύο εβδομάδες, η Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης θα λένε την πρώτη καλημέρα στο κοινό του MEGA μέσα από το «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Λίγο πριν την πρώτη της επίσημη, η παρουσιάστρια μιλά στο Newsbomb.gr…

Newsbomb.gr: Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης συνεχίζεται και το καλοκαίρι για εσένα... Πώς αισθάνεσαι που θα βρίσκεσαι στην πρωινή ζώνη και όχι στις παραλίες;

Στέλλα Στυλιανού: Έχω τρία χρόνια- από τον Ιούλιο του 2021 που ήρθα στην Αθήνα και το MEGA- να βρεθώ στις παραλίες τέτοια εποχή (γέλια). Έχω μόνο θετικά συναισθήματα και ανυπομονησία για την πρεμιέρα μας τη Δευτέρα

Τι να περιμένουμε στην πρωινή εκπομπή; Ενημέρωση και πάλι ενημέρωση;

Σαφώς θα έχουμε ενημέρωση, αλλά θα έχουμε και πολλές εικόνες καλοκαιριού- συνδέσεις με νησιά, θάλασσα και διακοπές. Επίσης, θα έχουμε όλα τα θέματα της πρώτης γραμμής που αφορούν στο κοινωνικό σύνολο.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος σου;

Ότι δεν θα καταφέρω να κοιμηθώ φοβούμενη ότι δεν θα ξυπνήσω εγκαίρως! (γέλια)

Τα νούμερα τηλεθέασης, τα σκέφτεσαι; To «Koινωνία Ώρα MEGA» ήταν από τους νικητές της σεζόν...

Όντως, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη είχαν μια πολύ καλή χρονιά και φέτος. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κρατήσουμε αυτή την καλή εικόνα, όπως κάναμε και πέρσι.

Η χρονιά, που έκλεισε, τι γεύση σου αφήνει;

Γλυκόπικρη, καθ' ότι υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Την έχω χαρακτηρίσει ως μεταβατική χρονιά και ξέρω ότι τα καλύτερα έρχονται.

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχεις να θυμάσαι φέτος; Που σε έκανε να λυγίσεις και να φορτιστείς ψυχολογικά..

Θα σου αναφέρω μια προσωπική στιγμή. Πέρασα αρκετά δύσκολα όταν έπαθα ένα βαρύ διάστρεμμα στο πόδι και έπρεπε να ανέβω τρεις ορόφους για να φτάσω στο σπίτι μου. Δεν λύγισα, αλλά φορτίστηκα πολύ. Τελικά με υπομονή και θετική σκέψη έγινε και αυτό.

Από Σεπτέμβριο σε ποια ζώνη και πόστο θα δώσεις ραντεβού με το κοινό;

Θα ανανεώσουμε, σίγουρα, το ραντεβού μας με το κοινό. Θα τα πούμε όλα εν καιρώ!