MEDIA

Ευτυχία Μέλη: «Κάηκε το σπίτι του ξαδέλφου μου, κάηκαν ζώα, η καταστροφή είναι μεγάλη»

Ευτυχία Μέλη: «Κάηκε το σπίτι του ξαδέλφου μου, κάηκαν ζώα, η καταστροφή είναι μεγάλη»

«Καίγονται σπίτια, καίγονται καταφύγια με ζώα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευτυχία Μέλη.

Η Ευτυχία Μέλη συντάραξε με το βίντεο που ανέβασε κατά τη διάρκεια της φωτιάς στον Κουβαρά. Η ίδια, ενώ βρισκόταν στο Λαγονήσι, ζήτησε βοήθεια για να πιάσει τα άλογα της που βρίσκονταν εν μέσω της φωτιάς.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» στο Open, λίγες ώρες μετά την πυρκαγιά.

«Εγώ είμαι στο κέντρο του Λαγονησίου, έπιασε φωτιά πριν λίγες ώρες πίσω στον Κουβαρά. Πέρασε όλα τα βουνά που μας χωρίζει, έκαψε όλα τα βουνά και ήρθε προς Λαγονήσι. Μας έκαψε εμάς, έχει κάψει σπίτια, πέρασε και τώρα καίγεται η Σαρωνίδα» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός που έπαιζε στη σειρά «8 λέξεις».

«Κάηκε το σπίτι του ξάδελφού μου, κάηκαν πολλά σπίτια δυστυχώς, κάηκαν ζώα στον δρόμο, η καταστροφή είναι μεγάλη για πάρα πολύ κόσμο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Ευτυχία Μέλη είπε: «Δέχτηκα μήνυμα να εκκενώσω την περιοχή. Δεν μπόρεσα να φύγω, εφόσον αναπνέω. Είμαι εδώ γιατί έχω πάρα πολλά ζώα στο σπίτι και μαζεύω όσο μπορώ σε κλουβιά. Υπήρξε πανικός, έχουν φύγει όλοι. Στην παραλιακή γίνεται χαμός. Καλύτερα όσοι δεν ζείτε εδώ, να μην έρθετε. Ο κόσμος έχει εκκενώσει τα σπίτια του, το έχει πάρει πολύ σοβαρά, Η φωτιά είναι μέσα στα σπίτια, δεν είναι μόνο στα βουνά και στα δάση, είναι μέσα στα σπίτια».

«Προσοχή στα τσιγάρα σας, μην πετάτε τσιγάρα στον δρόμο. Προσέξτε! Αυτό το τσιγάρο κατέστρεψε κόσμο, αν δεν είναι εμπρησμός!» τόνισε στο τέλος η γνωστή ηθοποιός.