MEDIA

Οι ενημερωτικές εκπομπές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά

Οι ενημερωτικές εκπομπές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά

Το κανάλι του Αμαρουσίου, εκτός από ψυχαγωγία, επενδύει και στην ενημέρωση

Όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για τη νέα χρονιά, έχει κλειδώσει. Ψυχαγωγικές
εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, σειρές, αλλά και ενημερωτικά μαγκαζίνο παίρνουν θέση
στον νέο προγραμματισμό.

Η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για 33η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1! Καθημερινά, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου λένε «Καλημέρα Ελλάδα» και έρχονται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του, και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.

Η Φαίη Μαυραγάνη, για 2η χρονιά, θα ανοίγει ένα παράθυρο στην επικαιρότητα μέσα από το «Στούντιο με θέα», εστιάζοντας σε όλα όσα θα μας απασχολήσουν, αλλά και σε όλα όσα θα συζητηθούν την εβδομάδα που ξεκινάει. Ό,τι συνθέτει την ενημερωτική εικόνα του Σαββατοκύριακου, ό,τι θέλουμε να μάθουμε, ό,τι αξίζει να γνωρίσουμε θα είναι στην πολυθεματική ατζέντα της εκπομπής.

Για δεύτερη χρονιά θα συνεχιστεί η εκπομπή «Αρένα». Πρόσωπα που μιλούν για πρώτη φορά. Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Η επικαιρότητα μέσα από το πρίσμα της ερευνητικής δημοσιογραφίας. H Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει στην «Αρένα» και παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο, φέρνοντας στην επιφάνεια την πραγματική εικόνα των γεγονότων και αναδεικνύοντας άγνωστες διαστάσεις τους.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με προσωπικότητες στο «Ενώπιος Ενωπίω» από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου για να βάλει, και πάλι, τη δημοσιογραφική του σφραγίδα σε συνεντεύξεις που θα γίνουν σημείο αναφοράς και θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρεθεί και στο «Πρόσωπο με πρόσωπο».

Πρόσωπα της πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την
Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται με τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς και τους πρωταγωνιστές στο πολιτικό και οικονομικό προσκήνιο και παρασκήνιο.

Όσον αφορά στα δελτία ειδήσεων;

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο τιμόνι από Δευτέρα έως και Παρασκευή και τη Ρίτσα Μπιζόγλη τα Σαββατοκύριακα, αλλά και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, θα ενημερώνει με αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα τους πολίτες.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Κυριακή, οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έχουν ραντεβού με το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, το οποίο παρουσιάζουν οι: Μαρία Σαράφογλου, Γιώργος Κούρος και Νικόλας Βαφειάδης.