MEDIA

Τόλης Παπαδημητρίου: Απαντάει για το μέλλον του στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Τόλης Παπαδημητρίου: Απαντάει για το μέλλον του στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Ο Τόλης Παπαδημητρίου ξεκαθαρίζει αν θα μείνει στη σειρά μετά την αποχώρηση της Μαρίας Χάνου και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Ο Τόλης Παπαδημητρίου τον οποίο αγαπήσαμε ως Ηλία Κανάτη μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο My TV. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά και την επιτυχία στη θεατρική παράσταση, «Μαύρη Σαμπούκα»

«Η εμπειρία της Μουρμούρας είναι πολύ καλή για μένα. Είναι μεγάλη τύχη που αυτός ο ρόλος που δημιούργησε ο Θέμης Γκυρτής ταίριαξε τόσο καλά με αυτό που μπορώ να κάνω. Μάλιστα, ενώ ο χαρακτήρας ήταν να εμφανιστεί για λίγο, τελικά έμεινε στη σειρά. Η Μουρμούρα μού δίνει την ευκαιρία να δείξω τα ταλέντα μου», δηλώνει ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Συνεχίζεται αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι»;

«Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου, που υποδύθηκαν το ζευγάρι με το οποίο είχα αλληλεπίδραση, έφυγαν, αλλά ο δικός μου χαρακτήρας μένει. Σίγουρα θα εμφανιστεί λοιπόν και του χρόνου ο Κανάτης, γιατί είναι ο συνδετικός κρίκος με το ζευγάρι που έρχεται.»

Γιατί πιστεύεις ότι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ ο χαρακτήρας του Ηλία Κανάτη;

«Έχει αγαπηθεί γιατί όλοι θέλουν – κατά βάθος – να είναι λίγο σαν κι αυτόν. Κι εγώ θα ήθελα. Έχω κάποια κοινά στοιχεία μαζί του, όπως είναι η τρέλα του, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.»