MEDIA

Η Μαρίλια Μητρούση μπαίνει...στον «Παράδεισο των Κυριών»

Η Μαρίλια Μητρούση μπαίνει...στον «Παράδεισο των Κυριών»

Μία νέα και ταλαντούχα ηθοποιός μπαίνει στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Παράδεισος των Κυριών».

Στη νέα σεζόν, θα προσληφθεί μία νέα υπάλληλος στο κατάστημα ρούχων.

Η Μαρίλια Μητρούση φοράει την γαλάζια στολή κι αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα, στον «Παράδεισο των Κυριών».

Η πανέμορφη κόρη των ηθοποιών Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου και Μιχάλη Μητρούση, θα υποδυθεί την Ευδοξία, ένα κορίτσι νεαρό, ρομαντικό κι ονειροπόλο. Είναι πολύ σεμνή και ταπεινή και προσπαθεί διαρκώς να τα κάνει όλα τέλεια, για να ικανοποιεί τους ανωτέρους της στο κατάστημα.

Είναι ένα κορίτσι που ζει με το άγχος. Θα καταφέρει να κρατήσει τη δουλειά της, ή θα την διώξουν; Κάνει τα πάντα, για να επιβιώσει, αλλά όλα είναι πολύ δύσκολα. Μια καινούργια πωλήτρια, η Στέλλα, της κάνει τη ζωή κόλαση.. Θα καταφέρει να αντέξει τον πόλεμο που δέχεται και να σταθεί στα πόδια της;

Την Μαρίλια Μητρούση την είδαμε τηλεοπτικά στην σειρά του ΣΚΑΙ “ΣτΟργή”, ενώ σε μικρή ηλικία είχε πάρει μέρος και στην «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά στην ΕΡΤ.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεάτρου ενώ επίσης σπούδασε και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών σπουδών. Έχει κάνει έξι χρόνια χορό στην Κρατική Σχολή Χορού κι έχει παίξει πλάι στο πατέρα της Μιχάλη Μητρούση στην θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.