MEDIA

Σία Κοσιώνη στον αέρα: «Δεν ξέρω τι να πω, αδιανόητα πράγματα»

Σία Κοσιώνη στον αέρα: «Δεν ξέρω τι να πω, αδιανόητα πράγματα»

Δεν μπόρεσε η Σία Κοσιώνη να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση για τις πολλαπλές καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel.

Με τις καταστροφές που σκόρπισε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου η κακοκαιρία Daniel ασχολήθηκε η Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ όπου και μετέδιδε λεπτό προς λεπτό όλα όσα μαυρίζουν την ψυχή ολόκληρης της χώρας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του δελτίου, η δημοσιογράφος δεν έκρυψε την προσωπική της θλίψη μα και απόγνωση για τις εικόνες που παρακολουθούσε από το πλατό. «Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω… Δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να πω! Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία, έχουν καταστραφεί. Οι ζημιές είναι πολυεπίπεδες. Μιλάμε για ζημιές σε καλλιέργειες, ζημιές σε σπίτια, ζημιές σε επιχειρήσεις, ζημιές σε εργοστάσια, ζημιές σε υποδομές, ζημιές παντού».

«Είναι τεράστιο το κόστος για όλους. Δείτε εδώ εικόνες από το Μουζάκι σήμερα, κυρίες και κύριοι, με ένα ολόκληρο σπίτι να έχει παρασυρθεί από αυτό το ορμητικό ποτάμι! Δείτε, έχει πάρει το νερό το σπίτι! Δηλαδή αδιανόητα πράγματα! Ένα ολόκληρο μεγάλο σπίτι. Αυτές οι εικόνες είναι από το Μουζάκι, δείτε τους δρόμους πως έχουν καλυφθεί από λασπόνερα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης.

«Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Πλυμμηρικά φαινόμενα έχουν υπάρξει στο παρελθόν, πριν τρία χρόνια οι ίδιες περιοχές δοκιμάστηκαν από τον Ιανό αλλά όπως λένε όλοι οι άνθρωποι που το έζησαν αυτό πρόσφατα… ο Ιανός δεν πλησιάζει καν, ούτε στο παραμικρό, αυτό το φαινόμενο που βίωσαν αυτή τη φορά με τον Daniel».