παρουσιάστριες τηλεόραση
MEDIA

Το απόλυτο throwback της σόουμπιζ – Πώς ήταν οι επώνυμοι στην παιδική τους ηλικία

Τα κουδούνια χτυπούν, τα σχολεία ανοίγουν κι εμείς βρήκαμε τις καλύτερες παιδικές φωτογραφίες των celebrities.

Επιτυχημένες, με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους, έχουν καταφέρει να πρωταγωνιστούν σε εξώφυλλα περιοδικών και sites. Κάθε τους εμφάνιση κρύβει αρκετή προετοιμασία, κάθε τους φωτογραφία είναι προσεκτικά επιλεγμένη. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτά τα στιγμιότυπα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram που δεν θυμίζουν σε τίποτα τη σημερινή τους εικόνα καθώς είναι από την παιδική τους ηλικία.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μοιραστεί μία τέτοια στιγμή στα social media, «τρελαίνοντας» τους followers της. Και μπορεί πλέον να είναι από τις πιο όμορφες και εκρηκτικές Ελληνίδες, η ίδια όμως έχει παραδεχτεί ότι μικρή ήταν αγοροκόριτσο.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως μαθήτρια Δημοτικού
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως μαθήτρια Δημοτικού

«Ήμουν αγοροκόριτσο στην παιδική μου ηλικία. Ήμουν καλή μαθήτρια. Δεν ήμουν και τόσο ωραίο παιδάκι. Ήμουν κοντούλα, πολύ αδύνατη, κοκαλιάρα», έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη συνεχίζοντας: «Έχω αντιμετωπίσει θέμα ως παιδί γιατί τα παιδιά είναι σκληρά και δεν φιλτράρουν αυτά που λένε. Αλλά δεν είναι κάτι που μου έχει μείνει. Αυτό φαντάζομαι ότι συμβαίνει σε πολλά παιδιά και αν από το σπίτι σου δεν έχεις πάρει μια συγκεκριμένη παιδεία, είναι εύκολο να ξεφύγεις, κυρίως όταν είσαι μικρούλης και δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Μικρή δεν ήξερα τι θέλω να γίνω. Ήμουν πολύ προβληματισμένη. Ήθελα να γίνω τα πάντα. Θεωρούσα ότι μπορώ να γίνω τα πάντα. Όπως έπαιζα με τα παιχνίδια μου, έτσι σκεφτόμουν το μέλλον μου. Μία ήμουν στρατιώτης και την άλλη κουκλίτσα που πήγαινε για ψώνια».

Κατερίνα Καινούργιου

«Τότε που έβρεχα τα μαλλιά», είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της ούσα μωρό στην παραλία.

H Κατερίνα Καινούργιου σε πολύ μικρή ηλικία
H Κατερίνα Καινούργιου σε πολύ μικρή ηλικία

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ALPHA έχει αλλάξει πολύ στο πέρασμα των ετών εσωτερικά και εξωτερικά, καταφέρνοντας πλέον να γίνει μία γυναίκα δυναμική και ανεξάρτητη. Η ίδια έχοντας μιλήσει για κάποιες δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει, έχει παραδεχτεί: «Πήγαινα δημοτικό σε ένα δημόσιο σχολείο, δεν είχαμε λεφτά μη φανταστείτε και είχα ένα παπούτσι που ήταν απομίμηση γνωστής μάρκας παπουτσιών. Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι που ήταν κάτι άλλα κοριτσάκια που με κορόιδεψαν. Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι»…

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου περνά την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, καθώς κρατά αγκαλιά την μονάκριβή της και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Κωνσταντίνου Δανιά. Παράλληλα, αποτελεί μία από τις πιο hot παρουσιάστριες με εξωτερική εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη.

Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου

Σικ και κομψή φαίνεται ότι από μικρή πρόσεχε τις πόζες και τους τρόπους της, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια. «Εγώ από μικρή influencer ντελικάτη, με καλαμάκι και λέλουδα στο κεφάλι. Εσύ από την άλλη αδερφέ, δε θα σχολιάσω. Τοποθέτηση προϊόντος. Πού και πώς είναι ξεκάθαρο», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε φωτογραφία που είχε κοινοποιήσει με τον αδερφό της από την παιδική τους ηλικία.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού, πολλές φορές, έχει αναφερθεί και μιλήσει για τα υπέροχα παιδικά της χρόνια.

H Δούκισσα Νομικού με τον αδερφό της στα παιδικά τους χρόνια
H Δούκισσα Νομικού με τον αδερφό της στα παιδικά τους χρόνια


Αγαπά το να μοιράζεται, μάλιστα, φωτογραφίες που τις συνοδεύει με κείμενα γεμάτα νοσταλγία. «Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου (μα σε καμία δεν είχα αφήσει μαλλιά μακριά), την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα, τη γιαγιά μου την Αλέκα που πάντα ερχόταν από τη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη δώρα και σοκολάτες, τον μπαμπάκα που μας μάθαινε ιταλικά (!) και ποδήλατο, τον Νικήτα που το καλύτερο μας ήταν να ξυπνάμε τα ΣΚ πρωί και να βλέπουμε παρέα στον καναπέ παιδικά, τη μανούλα μου που κάθε φορά πριν πάμε σχολείο μας σταύρωνε κρυφά και κάθε βράδυ μας έβαζε για ύπνο με το πιο γλυκό φιλί. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους», είναι κάποια από τα λόγια της.

Αθηνά Οικονομάκου

Μητέρα δύο παιδιών, πλέον, η Αθηνά Οικονομάκου έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Αθηνα Οικονομάκου
Η μικρούλα Αθηνά ποζάρει στο φακό

Η ηθοποιός και influencer προσπαθεί να μεταδώσει όλη την αγάπη που έχει πάρει στα μικρά της, ενώ στο παρελθόν σε συνέντευξη έχει μιλήσει για το επάγγελμα του μπαμπά της και πόσο τής έλειπε: «Έχουν περάσει μέχρι και 10 μήνες χωρίς να δω τον πατέρα μου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό, ειδικά στην εφηβεία, γιατί κάθε φορά που επέστρεφε ο μπαμπάς εγώ ήμουν ένα άλλο παιδί σαν εμφάνιση και σαν προσωπικότητα. Ο μπαμπάς, μαθημένος από τα καράβια, ήθελε να επιβάλλει το δικό του και υπήρχε αντίδραση τόσο και από εμένα, όσο και από τον αδελφό μου. Ξαφνικά ήταν σαν να ήταν ένας ξένος άνθρωπος στο σπίτι, δεν τον είχαμε ζήσει. Μας έλεγε κάτι και απαντούσαμε “δεν θα μου πεις εσύ, η μαμά θα μου πει”. Με τα χρόνια φυσικά, καταλάβαμε πώς έχουν τα πράγματα». «Η μαμά μου είναι ήρωας… Μας μεγάλωσε μόνη της με πολύ κόπο, απόλυτη αφοσίωση... Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ, δεν θα το επέλεγα…», είχε προσθέσει.

Ζέτα Μακρυπούλια

Ιδιαίτερη αδυναμία στις throwback στιγμές έχει η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού σκρολάροντας στο προφίλ της στο Instagram συναντάμε παιδικές της φωτογραφίες.

H πιτσιρίκα Ζέτα Μακρυπούλια
H πιτσιρίκα Ζέτα Μακρυπούλια

Σε μία από αυτές είχε γράψει, μάλιστα: «Και ρωτάω τη μαμά μου: “Μαμά, τι μου είχε συμβεί κι έχω τόσα νεύρα σε αυτή τη φωτογραφία;”… “Πάντα είχες νεύρα όταν ήταν να σε βγάλουμε φωτογραφία Ζέτα μου. Δεν τις ήθελες καθόλου”, μου απάντησε. Ποιος να το πίστευε; Πόσες φωτογραφίες έχω βγάλει από τότε έως τώρα;». Η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk», πάντως, ήταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι από τότε με τα εκφραστικά της μάτια να είναι σήμα κατατεθέν.

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα πλάσμα επικοινωνιακό και ταλαντούχο, που έχει μεγαλώσει με άφθονη αγάπη και πολλές αγκαλιές από τη μαμά Βίκυ Σταυροπούλου και από τη γιαγιά της. Κάθε φορά που μοιράζεται φωτογραφίες από το παρελθόν και μηνύματα στα social media, προκαλεί συγκίνηση.

Η Δανάη Μπάρκα, όταν ήταν μικρό κοριτσάκι
Η Δανάη Μπάρκα όταν ήταν μικρό κοριτσάκι


Η παρουσιάστρια του MEGA, μάλιστα, δεν έχει παραλείψει να μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια αναφέροντας: «Δεν είχαμε λεφτά, δεν είχαμε στο σπίτι δεύτερο δωμάτιο και κοιμόμουν στο χολ. Στο σχολείο με έπαιρνε ο ξάδερφος, η γιαγιά και ο παππούς, γιατί η μαμά μου κυνηγούσε το όνειρό της. Αυτά σε στιγμές μου ήταν στενόχωρα και δύσκολα, αλλά όταν έβλεπα έναν άνθρωπο να μη σταματά και να παλεύει μου έδινε κίνητρο να τον θαυμάζω. Άρα έμενα στον θαυμασμό και το πόσο θαλπωρή έβγαζε στους γύρω της».

Διαβάστε επίσης

16+1 άβαφες και άφιλτρες celebrities μας δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο

Η πατρότητα δεν έχει ηλικία: 10 διάσημοι καλλιτέχνες που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 55

Live your myth in Greece - Οι celebrities που επέλεξαν τη χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ