MEDIA

Οι πρώτες κόντρες της χρονιάς – Καινούργιου, Ουγγαρέζος και στη μέση ο Λιάγκας

Οι πρώτες κόντρες της χρονιάς – Καινούργιου, Ουγγαρέζος και στη μέση ο Λιάγκας

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι «φωτιές» άναψαν στις εκπομπές

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται, σήμερα, από την πρεμιέρα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών και τα όργανα έχουν αρχίσει! Πρωταγωνιστής στις κόντρες ο Γιώργος Λιάγκας, που -ως είθισται- δεν σταματά να εκφράζει τα όσα πιστεύει και να απαντά σε όσους τον σχολιάζουν.

Η πρώτη ανταλλαγή πυρών έγινε με την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Το Πρωινό», μίλησε μία κυρία φερόμενη ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη. Αμέσως μετά ο τελευταίος διέψευσε τη συγγένειά τους, αναφέροντας ότι δεν την έχει δει ποτέ. Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την δήλωση λέγοντας ότι είναι μία πιο μακρινή γιαγιά. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στα όσα έγιναν παίρνοντας το μέρος του Γιώργου Λιάγκα και λέγοντας ότι λάθη γίνονται σε όλες τις εκπομπές. Παρ’ όλα αυτά, ο παρουσιαστής άφησε υπονοούμενα για άλλες εκπομπές και στημένες τηλεφωνικές παρεμβάσεις στον βωμό της τηλεθέασης. Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό για το πώς ο Γιώργος Λιάγκας διαχειρίστηκε το θέμα γράφοντας: «Εγώ τον στήριξα. Αυτός; Δεν πειράζει. Καλή καρδιά!»…

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε άλλη εκπομπή και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στη χθεσινή εκπομπή. «Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα», πρόσθεσε. Όπως φαίνεται, ο οικοδεσπότης του «Πρωινού» έχει ενοχληθεί από τα κείμενα του Δημήτρη στο blog του και τις αναφορές (έμμεσες και άμεσες) στο «Πρωινό».

«Αν είσαι πρωινό που σέβεται τον εαυτό του (και όχι απαραίτητα τους τηλεθεατές) παίζεις μονοθεματικά Κασσελάκη…. Ο Γιώργος Λιάγκας για να ρωτήσει τον καλεσμένο του, Πέτρο Κωστόπουλο, αν θα ξαναπαντρευόταν, ξεκίνησε αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του που ξαναπαντρεύτηκε.. Βγήκε μια κυρία στο Πρωινό, την οποία προμόταραν ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά όχι τη γιαγιά. Τι θέλω να πω; Έλα ντε… Η κυρία προλογίστηκε ως γιαγιά του κ. Κασσελάκη από έναν ευρύτερο κύκλο γιαγιάδων του που δεν περιορίζεται στη μαμά του μπαμπά, ή της μητέρας του – όπως εμείς οι βλάχοι νομίζαμε έως τώρα. Για την ακρίβεια, η ίδια η σχεδόν-γιαγιά μας εξήγησε ότι ο προπάππους του Στέφανου με τον πεθερό της, ήταν αδέλφια. Καταλάβατε; Όχι; Εμ, δεν είστε δημοσιογράφοι, γι’αυτό…», ήταν μερικά μόνο από τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο τελευταίο του κείμενο.