MEDIA

Τηλεθέαση prime time: Οι νικητές της πρώτης μάχης και τα μονοψήφια σειρών

Τηλεθέαση prime time: Οι νικητές της πρώτης μάχης και τα μονοψήφια σειρών

Τηλεθέαση: Μεγάλες παραγωγές βγήκαν, χθες, στον αέρα και έδωσαν σκληρή μάχη με τη «Φάρμα» και τις ήδη υπάρχουσες σειρές

Το βράδυ της Δευτέρας, «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 συνάντησε τον «Σασμό» του ALPHA, τη «Γη της Ελιάς» στο MEGA και τη «Φάρμα» του STAR δίνοντας σκληρή μάχη στους πίνακες της Nielsen.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, ο «Σασμός» ήταν ο απόλυτος νικητής με 20,4% στο σύνολο και 18,8% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας ότι και η τρίτη σεζόν ήρθε για να απασχολήσει. «Η Γη της Ελιάς», στο MEGA, την ίδια ώρα, κράτησε παρέα στο 19,4% του συνόλου και στο 12,6% του δυναμικού κοινού.

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 «Μάγισσα» κέρδισε το 14,6% του συνόλου και το 17,4% των τηλεθεατών 18-54, δείχνοντας ότι ήρθε για να ζορίσει τους αντιπάλους και να διεκδικήσει το δικό της μερίδιο.

Έκπληξη προκάλεσε η «Φάρμα», στο STAR, αφού το ριάλιτι με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο έκανε 14,4% στο σύνολο και 15,3% στο δυναμικό κοινό. Πρόκειται για πολύ καλά ποσοστά, καθώς είναι το μόνο πρότζεκτ που διασταυρώνει τα ξίφη του με την πανίσχυρη μυθοπλασία.

«Η Παραλία» της ΕΡΤ1 μπόρεσε να διατηρήσει ένα ικανοποιητικό ποσοστό, που μεταφράστηκε σε 8,1% στο σύνολο και σε 8,5% στο δυναμικό κοινό.

Δύσκολα αποδεικνύονται τα πράγματα για τον ΣΚΑΪ, στην prime time, αφού οι «Πανθέοι» έκαναν 3,9% στο σύνολο και 3,1% στο δυναμικό κοινό.

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» της δημόσιας τηλεόρασης περιορίστηκε στο 2,6% του συνόλου και στο 2,8% του δυναμικού κοινού.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σασμός και Μάγισσα στις πρώτες θέσεις! Αναλυτικά τα νούμερα

Πώς υποδέχτηκε το κοινό «Μάγισσα» και «Σασμό» - Η αποθέωση στο Twitter

Η Φάρμα: Πρεμιέρα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Μας ξεναγεί στο σπίτι στην ορεινή Αρκαδία