MEDIA

Αλλάζει η prime time του ALPHA – Νέες σειρές, σε νέες ημέρες ο «Σασμός»

Αλλάζει η prime time του ALPHA – Νέες σειρές, σε νέες ημέρες ο «Σασμός»

Ο ALPHA επενδύει πολύ στη μυθοπλασία τη φετινή σεζόν…

Η σεζόν ξεκίνησε με το δεξί για τον ALPHA, καθώς στη βραδινή ζώνη «Ο παράδεισος των κυριών» και ο «Σασμός» κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης. Από τη νέα εβδομάδα οι αλλαγές -που θα δούμε στον προγραμματισμό- θα είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Το πιο δυνατό χαρτί, που ακούει στο όνομα «Σασμός», αλλάζει ημέρες προβολής. Συγκεκριμένα, θα προβάλλεται από Κυριακή έως και Τετάρτη στις 21.00 καθώς θα πρέπει να «χωρέσουν» οι νέες παραγωγές μυθοπλασίας.

Ο «Γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον ομώνυμο ρόλο, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή και θα κρατά συντροφιά μέχρι και την Τετάρτη στις 22.40. Στο πρώτο επεισόδιο, θα δούμε τον Ανδρέα Βρεττό, έναν κορυφαίο γιατρό και διευθυντή παθολογία σε ένα απ’ τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας, να συστήνεται. Χωρισμένος (από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη -Δήμητρα Σιγάλα- μετά την απώλεια του γιου τους), με βαρύ παρελθόν και πολύ αυστηρός στη δουλειά του, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή – που πέθανε από ιατρικό λάθος – τον πυροβολεί για να τον εκδικηθεί.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά λόγω της σφαίρας παθαίνει αμνησία, χάνοντας μέσα σε μια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Ξαναγίνεται ο εαυτός του δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας απλός γιατρός, παντρεμένος με δύο παιδιά και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Ο κόσμος του διαλύεται όταν μαθαίνει ότι όχι μόνο έχει χωρίσει με τη γυναίκα του, αλλά και αυτό που διέλυσε τον γάμο τους ήταν η απώλεια του γιου του δώδεκα χρόνια πριν. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το αποδεχτεί την αλήθεια αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι να ενώσει πάλι την οικογένειά του και να αρχίσει ξανά απ’ την αρχή.

Την ερχόμενη Τετάρτη, στον αέρα του ALPHA, στις 22.40 θα βγει και η πολυαναμενόμενη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας». Η δραματική παραγωγή εποχής θα προβάλλεται από Τετάρτη έως Παρασκευή (Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00) και αναμένεται να καθηλώσει. Κεντρικό στοιχείο της ιστορίας είναι ένα προξενιό. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά καταφέρνει το ακριβώς αντίθετο, να γεννήσει περισσότερα!

H Ιουλία Σκούταρη αγαπά τον Γρηγόρη Ραζίνη. Παρότι οι δύο νέοι είναι πολύ ερωτευμένοι, αυτή η αγάπη είναι καταδικασμένη σε θάνατο εξαιτίας της παλαιάς έχθρας που υπάρχει μεταξύ των οικογενειών τους. Η Ιουλία αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό τον Γιωργίκη Προβιό, έναν πλούσιο και κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα που δεν αγαπά. Χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει ότι η ζωή της στο αρχοντικό του Προβιού κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Ο Γρηγόρης δεν μπορεί να δεχθεί αυτό το γάμο αλλά αναγκάζεται να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς εκείνη.

Τη λίστα συμπληρώνει η μακροβιότερη κωμική ελληνική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που συνεχίζει για 11η χρονιά στον ALPHA. Από την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, στις 20.00, θα «μουρμουρίζουμε» ξανά καθώς επιστρέφουν -για αρχή- τα αγαπημένα ζευγάρια μας, δηλαδή ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), η Καίτη (Κλέλια Ρένεση), ο Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας), η Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη), ο Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου).

Υπενθυμίζεται ότι στη σειρά παραμένει μόνο ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) από το μεγαλύτερο ηλικιακά ζευγάρι, καθώς η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) έχει αποχωρήσει αλλά θα εμφανίζεται ως «φάντασμα» σε κάποια επεισόδια. Στα πρώτα επεισόδια, τα οποία είναι και τα εναπομείναντα της 10ης σεζόν, θα δούμε τον χωρισμό ανάμεσα στον Ηλία και στην Καίτη αλλά και το τέλος της ιστορίας του Άγγελου και της Βέλης, καθώς η Κλέλια Ρένεση, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνουν ολοκληρώνουν την παρουσία τους.