MEDIA

Νάνσυ Παραδεισανού στο Newsbomb.gr: «Ο ανταγωνισμός είναι ενσωματωμένος στο DNA μου»

Νάνσυ Παραδεισανού στο Newsbomb.gr: «Ο ανταγωνισμός είναι ενσωματωμένος στο DNA μου»

Η δημοσιογράφος, που λέει «Γεια σου» κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου, μιλά για όλα…

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, από τις δημοσιογράφους που δεν μασά τα λόγια της έχοντας τεκμηριωμένη άποψη για όλα τα θέματα. Με το «μικρόβιο» του ρεπορτάζ να την χαρακτηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα, η Νάνσυ Παραδεισανού έχει επιλέξει τα δύο τελευταία χρόνια να λέει «Γεια σου» τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ, στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου.

Κατασταλαγμένη για τα όσα προσδοκά και επιθυμεί, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για όλα: για την εμπειρία της στο κανάλι του Φαλήρου και την εκπομπή, για τον τηλεοπτικό στίβο μάχης αλλά και για το δικό της δημιούργημα, το κανάλι της στο YouTube.

Πώς ξεκίνησε αυτή η σεζόν;

Πολύ ωραία, κυλά όπως σταμάτησε τον περασμένο Ιούλιο, δεν έχουμε καμία αλλαγή, είναι όλα στρωμένα! Ήθελα να ξεκινήσει μία κανονική σεζόν, από Σεπτέμβρη, με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η χρονιά είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Σκέφτεσαι τον ανταγωνισμό;

Όχι και ο λόγος είναι απλός: σε όποια δουλειά κι αν είμαι, κάνω το σωστό. Κάνω το καλύτερο που μπορώ. Έχω δουλέψει σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές ζώνες. Ήμουν στο καθημερινό πρωινό, στο μεσημεριανό με την Ελένη Μενεγάκη, σε ζώνες με υψηλό ανταγωνισμό. Δουλεύω πάντα με εντατικούς ρυθμούς και υψηλές ταχύτητες. Οπότε, το θέμα του ανταγωνισμού είναι ενσωματωμένο στο DNA μου. Αν και δεν μου αρέσουν τα κλισέ, «δεν υπάρχει μαύρο απέναντι». Πορώνομαι, τρελαίνομαι για το αποκλειστικό, την είδηση, το ρεπορτάζ. Όταν αυτό, δε, έχει χώρο προκειμένου να αποτυπωθεί, δεν νομίζω ότι κάποιος επαγγελματίας μπορεί να αγχωθεί.

Είσαι από τους ανθρώπους που δέχονται αρκετές προτάσεις. Τι σε έκανε να πεις το «ναι» και να παραμείνεις στο «Γεια σου»;

Φέτος, αντιμετώπισα στον ΣΚΑΪ μία επαγγελματική προσέγγιση που δεν έχω ξαναδεί. Υπήρξε μία διάθεση αξιοποίησης ουσιαστική και χαίρομαι γιατί έτσι θέλω να πορεύομαι και να κάνω τα επόμενα βήματα στην καριέρα μου. Οπότε, αυτός ήταν ο πρώτος λόγος που έμεινα στο κανάλι. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να ξεκινήσει μία σεζόν από τον Σεπτέμβρη και να συνεχιστεί μέχρι τον Ιούλιο για να δούμε πώς θα πάει.

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάτι δικό σου;

Ναι, θα με ενδιέφερε. Έχω βάλει και deadline, θέλω πρόγραμμα για να προχωρώ στην καριέρα μου.

Πάντα έχεις αποκλειστικά θέματα για τον χώρο του lifestyle και της τηλεόρασης. Σε έχουν πάρει τηλέφωνο να σου πουν «Νάνσυ, αυτό γιατί το είπες;»

Όταν κάνεις ρεπορτάζ, θα πάρεις αρχικά τον βασικό πρωταγωνιστή. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει ότι ασχολούμαι μαζί του. Αν είναι κάτι που έχει να κάνει με αλήθειες και με πράγματα που γνωρίζω, γιατί τυχαίνει να συναναστρέφομαι, γιατί κάποιος να μου παραπονεθεί; Εγώ κρατώ ότι οι άνθρωποι που έχω συνεργαστεί με χαιρετούν με χαμόγελο και χαρά. Πάντα βγάζω την αλήθεια μου, ό,τι βγάζω μπροστά στην κάμερα είμαι και από πίσω.

Πώς βλέπεις τον καλό σου φίλο Κώστα Τσουρό με τη δική του εκπομπή στο MEGA;

Ο Κώστας αξίζει ο,τιδήποτε του έχει δοθεί φέτος. Έχει κάνει μία ωραία εκπομπή, όπως ακριβώς την ήθελε. Είναι δημοσιογράφος εξαιρετικός με ρεπορτάζ.

H Φαίη Σκορδά σε νέα ώρα… Πώς σου φαίνεται;

Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που μπήκε στη ζωή μου στα πολύ αγνά μας χρόνια. Την γνώρισα το 2005, εγώ εργαζόμουν στο Makedonia TV και η Φαίη ήρθε για να κάνει πρωινό. Κάναμε τηλεόραση και νομίζαμε ότι είμαστε στο σπίτι μας. Η φιλία και η σχέση μας κρατά μέχρι σήμερα. Έχει περάσει από κύματα, αλλά αν μία φιλία δεν περάσει από κύματα… δεν είναι φιλία. Της αξίζει κάθε επιτυχία. Δουλεύει πολύ, ξέρει σύγχρονη τηλεόραση και θεωρώ ότι θα τα βρει όλα.

Πώς βλέπεις την πρωινή ζώνη;

Οι παρουσιαστές είναι αγχωμένοι για να καταφέρουν να ξεχωρίσουν. Τα ονόματα είναι τεράστια, δεν έχουν να αποδείξουν κάτι. Από την άλλη κάθε μέρα έχεις να πολεμήσεις για να πείσεις τον τηλεθεατή να σε παρακολουθήσει.

Ποιος σου λείπει από την ελληνική τηλεόραση;

Μου λείπει ο Νίκος Μουτσινάς, μου λείπει το γέλιο και η χαρά από την ελληνική τηλεόραση. Σε παίρνει η λούμπα της επικαιρότητας και χάνεται η χαρά. Για παράδειγμα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέρω ότι την Ελένη (σ.σ Βουλγαράκη) την ήθελε γιατί του λείπει η χαρά, αλλά μέχρι τώρα η επικαιρότητα δεν τον έχει ευνοήσει για μία πιο χαρούμενη εκπομπή.

Πώς προέκυψε η σκέψη για κανάλι στο YouTube (Νάνσυ Παραδεισανού - Nansou Tv);

Εδώ και πολλά χρόνια μου έστελναν μηνύματα για να κάνω κανάλι στο You Tube. Παρακολουθώ πολύ, γίνονται σοβαρές προσπάθειες. Τώρα, το κανάλι μου κλείνει ένα χρόνο, ήταν αναγνωριστικός για να δω τι θέλει από εμένα ο κόσμος και τι μπορώ να προσφέρω.

Τι ζητά από εσένα;

Ο κόσμος θέλει να βλέπει vlogs. Δεν μπορώ, όμως, να δείχνω συνέχεια όλη μου τη ζωή. Η ειλικρίνεια και η αλήθεια μου αρέσουν. Θα επικεντρωθώ σε συνεντεύξεις με πρόσωπα που δεν θα φιλοξενούσα στην τηλεόρασή. Θέλω ο κόσμος να γνωρίσει πρόσωπα μέσα από το κανάλι μου που ίσως δεν γνωρίζει.