MEDIA

Σία Κοσιώνη: Σε απόγνωση – Πετάχτηκε από την καρέκλα και χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι

Σία Κοσιώνη: Σε απόγνωση – Πετάχτηκε από την καρέκλα και χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι

Σία Κοσιώνη: Μεγάλη ένταση στη συζήτηση των εκπροσώπων των δύο κομμάτων.

Χαμός έγινε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ στη διάρκεια της βραδιάς του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Τα πράγματα ξέφυγαν με τη Σία Κοσιώνη να προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη στο στούντιο του καναλιού του Φαλήρου.

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, οι καλεσμένοι πολιτικοί άρχισαν έναν άνευ προηγουμένου καβγά. Η Σία Κοσιώνη σε απόγνωση, έκανε ό,τι μπορούσε για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

«Κύριε Σπυρόπουλε σας παρακαλώ πάρτε μια ανάσα!», είπε αρχικά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια σχολίασε: «Να μην αφήνουν τον κ. Γεωργιάδη να μιλήσει… Να μην μπορεί να επιβληθεί ο κ. Γεωργιάδης».

«Άστο φεύγω! Πάω στο επόμενο!», φώναξε κάποια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος για πρώτη φορά φάνηκε να μην μπορεί να «σταυρώσει» λέξη.

Σχεδόν απελπισμένη από όσα εξελίσσονταν, η Σία Κοσιώνη χτύπησε τα χέρια της στο τραπέζι, πετάχτηκε από την καρέκλα της και είπε σε έντονο ύφος: «Σας παρακαλώ! Μην το κάνετε αυτό! Βοηθήστε με και από εδώ και από εδώ να μην τροφοδοτούμε αυτή την ένταση. Με κάνετε να σηκώνομαι εμένα όρθια και να χτυπάω τα χέρια μου κάτω! Μα γιατί; Ακούω φωνές από παντού»!

Δείτε το βίντεο με τον κακό χαμό στο στούντιο του ΣΚΑΪ: