MEDIA

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Απηύδησε η Έλλη Στάη: «Πόσο λάθος άποψη, έλεος αγαπητέ συνάδελφε»

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Απηύδησε η Έλλη Στάη: «Πόσο λάθος άποψη, έλεος αγαπητέ συνάδελφε»

Όταν ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μοιράστηκε την δική του θεωρία για την ανατροπή του Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας, η Έλλη Στάη διαφώνησε εντόνως μαζί του.

Στον μαραθώνιο του OPEN για τον β’ γύρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 βρέθηκε η Έλλη Στάη, στο πλευρό της Εύας Αντωνοπούλου, το βράδυ της Κυριακής. Λίγο πριν πέσει η αυλαία, μάλιστα, η έμπειρη δημοσιογράφος δεν έκρυψε την προσωπική της διαφωνία σε σχόλιο που ειπώθηκε στο πλατό.

Συγκεκριμένα, όταν ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μοιράστηκε την δική του θεωρία για την ανατροπή του Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας, η Έλλη Στάη διαφώνησε εντόνως μαζί του. «Νομίζω ότι το ντιμπέιτ το οποίο έγινε (σ.σ. για τον δήμο Αθηναίων) ήταν ένα κομβικό λάθος. Θεωρώ ότι έκανε ορατό έναν αντίπαλο που ήταν σε όλες τις μετρήσεις» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να σπεύσει η δημοσιογράφος να εκφράσει την δική της αντίρρηση.

«Ναι αλλά πόσο λάθος άποψη να λέτε να μην γίνονται δημόσιες συζητήσεις γιατί ο αντίπαλο είναι ορατός! Έλεος! Έλεος, αγαπητέ συνάδελφε! Έλεος! Έλεος όμως τώρα».

«Την γνώμη μου λέω. Η πολιτική έχει και τη στρατηγική και είπα στρατηγικό λάθος. Την γνώμη μου λέω» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακρόπουλος για να τονίσει, με τη σειρά της, η Εύα Αντωνοπούλου πως «αυτό το σχόλιο υποτιμάει και το δημόσιο, γενικώς, σε επίπεδο του δημοσίου διαλόγου».

«Κ. Μαρκόπουλε, συγγνώμη. Έγινε ορατός μόνο από το ντιμπέιτ ο κ. Δούκας; Αυτό λέτε;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του OPEN για να απαντήσει ο καλεσμένος της ως εξής. «Προφανώς. Νομίζω ότι ο κ. Δούκας δεν είχε αυτή τη δυναμική για να πάρει τον δήμο. Προφανώς πήρε μια δυναμική από αυτό (σ.σ. ντιμπέιτ)».