MEDIA

«Η Φάρμα»: Η δοκιμασία επάθλου που θα βγάλει εκτός ορίων τους παίκτες

«Η Φάρμα»: Η δοκιμασία επάθλου που θα βγάλει εκτός ορίων τους παίκτες

«Φάρμα»: Τι κρύβει τελικά ο φάκελος και γιατί προκαλεί αναταραχή στην ομάδα, που θα τον πάρει;

Στο επεισόδιο της Τρίτης στη «Φάρμα» η πράσινη ομάδα αποχαιρέτησε τον Σπύρο Κοσμά, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την πορεία του στη «Φάρμα», λόγω του τραυματισμού του.

Στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας η γαλάζια ομάδα έκανε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα η πράσινη ομάδα να πάρει τη νίκη.

Η Έλενα Καραμβάση κλήθηκε να ορίσει μονομάχο, αφού πρώτα συζήτησε το σκεπτικό της με τον Γιώργο Τσάμη. Θεώρησε ότι το κριτήριο πρέπει να είναι αγωνιστικό και κάπως έτσι επέλεξε την Ελεονώρα Κεσίδου, η οποία είχε τη λιγότερο καλή απόδοση στη δοκιμασία.

Η αντίπαλη ομάδα αναρωτιέται ποιος είναι ο 1ος μονομάχος αλλά κάθε φορά που ρωτούν παίρνουν και διαφορετική απάντηση. Κάποιοι από τη γαλάζια ομάδα σκέφτονται να φτιάξουν μόνοι τους το τυρί τους, ώστε να μην έχουν υποχρέωση στον Νίκο Παρλάντζα. Παράλληλα, η πράσινη ομάδα χρωστάει προμήθειες στη γαλάζια, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, έρχεται για να επιβλέψει τις καλλιέργειες αλλά και για να ενημερώσει τους παίκτες ότι από εδώ και πέρα οι προμήθειες θα μειωθούν. Στόχος στη «Φάρμα» είναι η αυτάρκεια και οι παίκτες θα πρέπει να μοχθήσουν, για να παράγουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Παράλληλα, οι δύο ομάδες συνεχίζουν τις εργασίες για την κατασκευή στα μπάνια.

Το επόμενο πρωί ξημερώνει με τραγούδι στο σπίτι και κλαρίνο στη σκηνή. Το κλίμα γρήγορα αλλάζει, όταν η Πηνελόπη Ορφανουδάκη κατηγορεί τον Νίκο Παρλάντζα για κάτι πολύ σοβαρό. Οι υπόλοιποι παίκτες δεν μένουν απαθείς και σύντομα δημιουργούνται δύο στρατόπεδα.

Στη σημερινή Δοκιμασία Επάθλου οι παίκτες θα πρέπει, αφού χωριστούν σε ζευγάρια, να μεταφέρουν τρεις κορμούς, περνώντας από διάφορα εμπόδια. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει πρώτη δύο πόντους θα είναι και η νικήτρια. Η δοκιμασία είναι πολύ απαιτητική και οδηγεί κάποιους στα όρια της παραίτησης.

Το έπαθλο αυτή τη φορά είναι διπλό: κάτι λαχταριστό, που θα ικανοποιήσει την πείνα τους ή ένας μυστηριώδης φάκελος, που θα ανοίξει μετά το τέλος της δοκιμασίας και θα εξελιχθεί σε «καυτή πατάτα».

Τι κρύβει τελικά ο φάκελος και γιατί προκαλεί αναταραχή στην ομάδα, που θα τον πάρει;

Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας, αφού ακούσει τι περιλαμβάνει ο φάκελος, συμβουλεύεται την ομάδα. Θα ακολουθήσει το «θέλω» της πλειοψηφίας ή θα λειτουργήσει με βάση τα δικά του κριτήρια;