MEDIA

Φάρμα: Χαμός στο reality - Παίκτης κατηγορείται ότι κακοποίησε αγελάδα

Φάρμα: Χαμός στο reality - Παίκτης κατηγορείται ότι κακοποίησε αγελάδα

Η Φάρμα: Απίστευτο σκηνικό στο αγροτικό reality του Star

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό κατήγγειλε η Πηνελόπη Ορφανουδάκη στη Φάρμα, καθώς στράφηκε κατά του Νίκου Παρλάντζα για κακοποίηση μιας αγελάδας!

Οι παίκτες του ριάλιτι του Star κλήθηκαν να αρμέξουν την αγελάδα του αγροκτήματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το ζώο έχυσε το γάλα και χτύπησε ελαφρά τον Νίκο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Νίκος Παρλάντζας στη συνέχεια χτύπησε την αγελάδα, προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων.

«Ο Νίκος δεν με χωνεύει αλλά δεν πειράζει, όλα καλά, ούτε κι εγώ τον πάω», είπε αρχικά η Πηνελόπη.

«Σήμερα κατάλαβα ότι (ο Νίκος) νιώθει τσίτα κομπλεξικά. Πήγα να πλησιάσω την αγελάδα και άρχισε και φώναζε. Του έπαιξε μία η αγελάδα, δεν το είδα. Είχα γυρισμένη πλάτη και πρέπει να έχυσε και λίγο γάλα. Πρέπει να τον βρήκε στο πόδι και μετά της έπαιξε μία», περιέγραψε στη συνέχεια σε συζήτησή της με την Έλενα.

Όταν η Πηνελόπη μετέφερε τα νέα στον Γιώργο Τσάμη, εκείνος αντέδρασε λέγοντας: «Θα γίνει χαμός! Αν έχει συμβεί οποιαδήποτε κακοποίηση σε ζώο στη Φάρμα πρέπει να αναφερθεί!».

Ωστόσο, η παρέα του Νίκου Παρλάντζα έδειξε να μην πείθεται, με τον Γιαννακίδη να της απαντά: «Ποια κακοποίηση ζώου; Πες μου πού υπάρχει κακοποίηση ζώου».