MEDIA

Το Ναυάγιο spoiler: Μάκης και Λίνα έρχονται πολύ κοντά

Το Ναυάγιο spoiler: Μάκης και Λίνα έρχονται πολύ κοντά

Η σειρά του MEGA έρχεται με συναρπαστικά επεισόδια το επόμενο διάστημα…

Συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών η σειρά «Ναυάγιο» του MEGA. Τις επόμενες εβδομάδες, μάλιστα, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ο Πέτρος, με τον Μάκη και τη Λίνα δεν θα σταματήσουν να απασχολούν.

Ο Πέτρος παλεύει να καταλάβει τι σχέση έχει ο Αντώνης με την εκκλησία του χωριού του. Η Λίνα πετάει από τη χαρά της που βρήκε τον Ηρακλή και καλεί τον Μάκη στο σπίτι της. Τα δύο παιδιά έρχονται κοντά, μέχρι που ένα τηλεφώνημα έρχεται να τους διακόψει. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει την Ειρήνη στον γιατρό. Η Στέλλα έχει βυθιστεί στο πένθος και βάζει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της. Η Ευγενία ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη γι’ αυτά που της είπε ο δικηγόρος της Κλαίρης, ενώ η Ειρήνη, μην αντέχοντας όσα ζει, χάνεται μέσα στη νύχτα. Ο Πέτρος πηγαίνει να πληρώσει το ίδρυμα με τα λεφτά του Αντώνη, χωρίς να φαντάζεται ότι εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Πέτρος προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Θόδωρο για τα μπλεξίματα του Αντώνη. Ο Διονύσης φέρνει τη Λίνα για φωτογράφιση στο στούντιο με πονηρούς σκοπούς, ενώ ο Στελής δέχεται μία απρόσμενη, συγκινητική επίσκεψη από δύο διασωθέντες του ναυαγίου. Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα αναζητούν την Ειρήνη, η οποία έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο Ιπποκράτης καλεί απελπισμένος τα νοσοκομεία της πόλης φοβούμενος το χειρότερο. Οι ελπίδες του Μάκη αναπτερώνονται όταν η Λίνα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στην αυλή του. Ο Παντελίδης εκβιάζει τη σιωπή του Άγγελου υποσχόμενος να τον βοηθήσει στο θέμα της μετάταξης που τόσο επιθυμεί. Οι δύο εγκληματίες απάγουν τον Πέτρο και προσπαθούν να του αποσπάσουν με τη βία πληροφορίες για τη χαμένη εικόνα. Πώς θα εξελιχθεί η γνωριμία του Μάκη και της Λίνας;