MEDIA

Έρχονται αλλαγές στην τηλεοπτική αρένα - Επιστροφή έκπληξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Έρχονται αλλαγές στην τηλεοπτική αρένα - Επιστροφή έκπληξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου
GLOMEX

Δύο μήνες μόλις μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν και ο ανταγωνισμός φέρνει αλλαγές στις εκπομπές

Την πιο ανταγωνιστική χρονιά, των τελευταίων ετών, διανύουν οι άνθρωποι της TV και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα! Τα στελέχη καλούνται να αποδείξουν τα αντανακλαστικά τους και οι παρουσιαστές πρέπει να φανούν υπομονετικοί και έτοιμοι για αλλαγές.

Έτσι, δύο μήνες μόλις μετά την έναρξη της σεζόν, ήδη έχουν «κλειδώσει» οι πρώτες μετακινήσεις. Από την περασμένη Δευτέρα, στον ALPHA, ο Ηλίας Βρεττός με το «Πιο μεγάλο παζάρι» βρέθηκαν στη ζώνη των 16.45, μία ώρα νωρίτερα δηλαδή, ενώ στις 17.45 προβάλλονται οι «Οικογενειακές ιστορίες» που δίνουν lead in στο δελτίο ειδήσεων. Η εν λόγω αλλαγή είναι μία πρώτη προσπάθεια προκειμένου το «Παζάρι» να μείνει «ζωντανό» στον φετινό προγραμματισμό, η οποία αποφέρει καρπούς τις πρώτες τουλάχιστον ημέρες. Το τηλεπαιχνίδι ανέβασε λίγο τα ποσοστά του με τα στελέχη να πιστεύουν στον Ηλία και να του δίνουν χρόνο να αποδώσει.

Παραμένοντας στον ALPHA, στην πρωινή ζώνη, είδαμε την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε με ένα άτομο λιγότερο ωστόσο για την ώρα φαίνεται ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης. Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Πουλόπουλος και Ανδρέας Μικρούτσικος, συνεχίζουν όντες πλέον οι σταθερές αξίες στην καρδιά της παρουσιάστριας.

Στο μέτωπο του OPEN, το «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» τραβά το ενδιαφέρον. Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα, στις αρχές Οκτωβρίου, με την παρουσιάστρια να βουτά στα βαθιά και στον ανταγωνισμό, έχοντας στο πλευρό της τους Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Νίκο Γεωργιάδη, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Δημήτρη Μηλιόγλου. Λίγες ημέρες μετά, η είδηση της αποχώρησης της αρχισυντάκτριάς της για λόγους προσωπικούς έκανε τον γύρο του διαδικτύου και άνοιγε ένα κύκλο φημολογίας για το τι μέλλει γενέσθαι. Η Γωγώ Σαμπάνη πλέον αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτριας, ενώ ο Φοίβος Παπαδάκης θα προστεθεί στην ομάδα της εκπομπής με στόχο να δώσει μία πιο ενημερωτική ματιά σε κάποια θέματα.

Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έτοιμη να υποδεχτεί ένα ακόμη μέλος στην ομάδα του «Χαμογέλα και πάλι!». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που έχει υπάρξει στο team της παρουσιάστριας και διατηρούν άψογες σχέσεις, ετοιμάζεται να υπογράψει με τον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη με στόχο να φέρει αέρα ανανέωσης και πιο lifestyle οπτική σε διάφορα θέματα της εκπομπής. «Χωράς, άμα αλλάξεις γνώμη. Να έρχεσαι, εμείς πάντα σε περιμένουμε, η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή για σένα», είχε πει χαρακτηριστικά η Σίσσυ και, όπως αποδεικνύεται, η επιθυμία της είναι διαταγή!