MEDIA

Μεγακλής Βιντιάδης: «Οι παρουσιαστές προκαλούν θέματα και γίνονται νούμερα»

Μεγακλής Βιντιάδης: «Οι παρουσιαστές προκαλούν θέματα και γίνονται νούμερα»

«Στην τηλεόραση σήμερα ο ένας θέλει να φάει τον άλλον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μεγακλής Βιντιάδης

Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε για την τηλεόραση του σήμερα, τους παρουσιαστές και τη διαφορά από τη δική του εποχή, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Δύο στις 10» το πρωί του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου.

Σχετικά με το σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο σχολίασε: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά και δυστυχώς η τηλεόραση του 2023, τα δείγματά της δεν είναι καλά. Υπάρχει μεγάλη προχειρότητα. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που θέλουν όμως να κάνουν κάτι κια ίσως δεν τους αφήνουν. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα και κυρίως πολλά πρόσωπα. Να είναι νέοι άνθρωποι, να αποκτήσουν εμπειρία κοντά στους παλιούς κια καλούς. Να γίνει η μεταβίβαση από άνθρωπους που έχουν μουμιοποιηθεί. Έφυγα από την τηλεόραση σε ένα σημείο που αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα πήγαιναν προς τα κάτω».

Και πρόσθεσε: «Υπήρχε το μεράκι τότε, παρουσιαστές πολύ σημαντικοί που ήταν πολύ αγαπητοί στο κοινό. Δεν ήταν ψώνια, σήμερα μιλάμε για ψώνια».

Έπειτα, συνέχισε: «Έχω κάνει στα ιδιωτικά κανάλια το "Fame Story", το "Wall", το "Big brother". Τότε έρχονταν οι ξένοι και μας έδειχναν το concept. Αυτά όλα τώρα δεν γίνονται γιατί είναι όλοι ξερόλες. Δεν αποδέχονται κάποιον να τους δείξει πως γίνεται. Στην τηλεόραση σήμερα ο ένας θέλει να φάει τον άλλον. Ο ένας κοιτά τον άλλον με μίσος. Είσαι θεός, είσαι θεά κι από μέσα τους είναι πως θα σε εξοντώσω».

Ενώ, για τους παρουσιαστές σήμερα είπε: «Δεν μου αρέσει που παρουσιαστές προκαλούν θέματα για να σχολιάζονται, πιστεύοντας ότι αυτό κάνει νούμερα. Δεν κάνει νούμερα, αλλά νούμερα γίνονται οι ίδιοι. Ας πούμε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι ένα έξυπνο άτομο, πέφτει στην τρικλοποδιά του να προκαλεί χωρίς λόγο γιατί πιστεύει ότι κρατάει αριθμούς. Θα ήθελα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην ήταν σε αυτό το πάνελ που βλέπω σήμερα, αλλά να είχε μια δική του προσωπική εκπομπή άλλου επιπέδου».