MEDIA

The Secret Song: «Διαλύθηκε» η Κάτια Δανδουλάκη με την αφιέρωση του Σταμάτη Κραουνάκη

The Secret Song: «Διαλύθηκε» η Κάτια Δανδουλάκη με την αφιέρωση του Σταμάτη Κραουνάκη
GLOMEX

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της συνειδητοποιώντας την αφιέρωση - έκπληξη που της έκαναν ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Μαρίνα Ψάλτη και η Μαριάννα Τουμασάτου

Το Secret Song ξεκίνησε για μια ακόμα Κυριακή με αγαπημένους καλλιτέχνες να φτάνουν στη σκηνή και να περιμένουν τις αφιερώσεις από αγαπημένα τους πρόσωπα. Την αρχή σήμερα έκανε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία συγκινήθηκε έντονα όταν αντίκρυσε την έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει.

Σταμάτης Κραουνάκης, Μαρίνα Ψάλτη και Μαριάννα Τουμασάτου ετοίμασαν μια έκπληξη στην αγαπημένη ηθοποιό. Έτσι αποφάσισαν να της τραγουδήσουν το «Σε αγαπώ γιατί είσαι ωραία» που της είχε αφιερώσει ο άντρας της ζωής της, Μάριος Πλωρίτης.

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της συνειδητοποιώντας την αφιέρωση - έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι και συνεργάτες της.

«Με πήγατε πολύ πίσω και σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ! Ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου, ήταν 32 που σημαίνει πάρα πολλά. Αυτοί που είμαστε αυτή τη στιγμή εδώ είναι στιγμές πολύ ουσιαστικές που μας έδεσαν. Στιγμές που κλάψαμε, που γελάσαμε, που χάσαμε ανθρώπους. Είμαστε ακόμα μαζί», είπε η Κάτια Δανδουλάκη με δάκρυα στα μάτια.