MEDIA

Γιάννης Μπέζος: Η εξομολόγηση για τη Ναταλία Τσαλίκη - «Την αγαπάω ανυστερόβουλα, αναπνέουμε κοινά»

Γιάννης Μπέζος: Η εξομολόγηση για τη Ναταλία Τσαλίκη - «Την αγαπάω ανυστερόβουλα, αναπνέουμε κοινά»
GLOMEX

Ο Γιάννης Μπέζος ομολογεί την ανυστερόβουλη αγάπη του για τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη

Ο αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα του Night Out, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 00:10 στο MEGA.

Λίγο πριν τον απολαύσουμε στη μεγάλη παραγωγή Famagusta, ο Γιάννης Μπέζος παίρνει θέση στο μπαρ της εκπομπής και εξηγεί στον οικοδεσπότη του Night Out πως ο ρόλος του στη σειρά των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου είναι κάτι πολύ διαφορετικό από όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.

Ο Γιάννης Μπέζος κάνει recast σε θρυλικούς ρόλους που ενσάρκωσε στη μικρή οθόνη. Σε ποιον χολιγουντιανό ηθοποιό θα έδινε τον ρόλο του Σμηνάρχου Κάκαλου και ποιος θα ήταν ιδανικός να υποδυθεί τον Ζάχο Δόγκανο;

Σε μια τρυφερή και ειλικρινή συνέντευξη, ο Γιάννης Μπέζος σχολιάζει την επέλαση του MeToo στο θέατρο και εκφράζει τη στενοχώρια του για τα ονόματα που έφερε στην επιφάνεια.

Ο Γιάννης Μπέζος αποχαιρετά το πλατό της εκπομπής και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ομολογώντας την ανυστερόβουλη αγάπη του για τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη.

Δείτε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη»:

«Το ερωτευμένοι είναι σχετικό, ο έρωτας είναι κάτι που είναι πολύ έντονο, ένα αίσθημα ανίκητο, δεν μπορεί να το ελέγξει κανείς. Η αγάπη είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Θα θυμίσω μια φράση του Τσαρούχη που έλεγε “η αγάπη η πραγματική είναι όπως αγαπάς την μοναξιά σου, όχι όπως αγαπάς και περιμένεις κάποιος να σου ανταποδώσει κάτι”. Εγώ την Ναταλία την αγαπάω ανυστερόβουλα, δεν περιμένω κάτι να μου κάνει. Αναπνέουμε κοινά πλέον»