MEDIA

Σασμός Spoiler: Ο κλοιός για Βασιλική, Μαθιό και Καλλιόπη στενεύει - Ποια σκότωσε τον Λάζαρο;

Σασμός Spoiler: Ο κλοιός για Βασιλική, Μαθιό και Καλλιόπη στενεύει - Ποια σκότωσε τον Λάζαρο;

Σασμός: Στη σειρά του ALPHA οι ανατροπές θα πρωταγωνιστήσουν τις επόμενες εβδομάδες

Θεωρείται από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, με το κοινό να καθηλώνεται καθημερινά για να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο «Σασμός» του ALPHA κρύβει πολλές εκπλήξεις για τη συνέχεια.

Αν και χθες δεν προβλήθηκε λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, το σίριαλ επιστρέφει απόψε με ένα καταιγιστικό επεισόδιο. Η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική να περιμένει μέχρι να καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον Αστέρη για την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του, αλλά του αποσπά μόνο μία υπόσχεση πως θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος. Ο Ανδρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει. Η Αργυρώ ζητά επίμονα από τον Αστέρη να της αποκαλύψει τους λόγους της απομάκρυνσής του από την οικογένειά του.

Η επιστροφή της Θοδώρας χαροποιεί τους πάντες στο χωριό, αλλά εκείνη φροντίζει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της απέναντι στον Γιώργο από την αρχή. Η Μαρίνα συναντά τον Ανδρέα στο νεκροταφείο και έρχονται σε σύγκρουση. Τα λόγια του θα την αναστατώσουν και θα καταφύγει στον παπα-Μιχάλη για βοήθεια. Ο Αντώνης καταθέτει την παραίτησή του στον ταξίαρχο. Την ίδια ώρα, ο Παύλος μαζί με τον παπα-Μιχάλη ανησυχούν για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα.

Ωστόσο, οι μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται τις επόμενες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, μετά το νεκρό σώμα του Λάζαρου, ο Αντώνης ψάχνει τον ένοχο. Έτσι, ζητά από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα για να της πάρουν αποτυπώματα. Η πρόθεση του Αντώνη να λάβει αποτυπώματα κι από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου πανικοβάλλει το Μαθιό που θα προβεί σε μία απελπισμένη κίνηση με ολέθριες συνέπειες.