MEDIA

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έξαλλος με την στάση του Γιώργου Παπαγεωργίου - «Είναι σοκαριστικό»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έξαλλος με την στάση του Γιώργου Παπαγεωργίου - «Είναι σοκαριστικό»
GLOMEX

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αγνόησε τη δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής που του ευχόταν για το παιδάκι του έξω από το μαιευτήριο με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για αυτή την στάση.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφεραν στον κόσμο η Δανάη Μιχελάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, τα ξημερώματα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου 2023.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σού πήγε έξω από το μαιευτήριο όπου γέννησε η ηθοποιός για να πάρουν μερικές δηλώσεις από τον πατέρα. Ωστόσο ο Γιώργος Παπαγεωργίου αν και είδε τις κάμερες απέφυγε να στραφεί προς το μέρος τους και συνέχισε να μιλάει στο τηλέφωνο.

Η ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής έστελνες τις ευχές της για το νεογέννητο μωρό με τον ηθοποιό να συνεχίζει να μιλάει και να περπατάει.

Η κίνηση αυτή εξόργισε τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος θεώρησε λάθος την στάση του Γιώργου Παπαγεωργίου και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

«Πες ένα ευχαριστώ, δηλαδή έλεος. Έλα τώρα… για μένα είναι σοκαριστικό αυτό. Όταν σου λέει κάποιος “να σου ζήσει”, πες ευχαριστώ και συνέχισε. Παιδιά, ακόμα και αυτό το δικαιολογείτε; Δεν τον δικαιολογώ, συγγνώμη. Είναι ανθρώπινο να γυρίσεις να πεις ένα ευχαριστώ», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.