MEDIA

Alpha TV: Το «Just the 2 of us», η νέα σειρά και όσα σκέφτονται για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν

Alpha TV: Το «Just the 2 of us», η νέα σειρά και όσα σκέφτονται για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν

Τα στελέχη του ALPHA βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής προγραμμάτων για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν

Ο Νοέμβριος φτάνει στο τέλος του και όλα τα στελέχη των καναλιών προσπαθούν να σχεδιάσουν το πρόγραμμα για το β’ μισό της σεζόν. Εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτελούν οι ιθύνοντες του ALPHA. Οι άνθρωποι του σταθμού προσπαθούν να βρουν τις καλύτερες επιλογές για τους πρώτους μήνες του 2024, που θα συνεχίσουν να τους φέρνουν πρωτιές.

Από τις εκπομπές, που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, «Το πιο μεγάλο παζάρι» είναι εκείνο που δυσκολεύεται περισσότερο. Αν και οι ιθύνοντες έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τον Ηλία Βρεττό, η αναβίωση του τηλεπαιχνιδιού δεν πέτυχε κι έτσι υπάρχουν σκέψεις ο τραγουδιστής να αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Στη βραδινή ζώνη, η σειρά «Γιατρός» ολοκληρώνει την πορεία της τον Δεκέμβρη ενώ θα κάνει πρώτη επίσημη η παραγωγή μυθοπλασίας «Σκαραβαίος». Με τον Γιάννη Τσορτέκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και σενάριο αστυνομικού περιεχομένου, το σίριαλ θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα υψηλά ποσοστά που σημειώνει ο «Γιατρός».

Στο πρόγραμμα το δεύτερου μισού θα δούμε μερικά ακόμη επεισόδια από το «Secret Song». To σόου με τη Ναταλία Γερμανού σάρωσε και τις δύο Κυριακές που προβλήθηκε κι έτσι από αρχές του 2024 ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για το «Just the 2 of us». Το φορμάτ, παραγωγής Νίκου Κοκλώνη, με τους Δέσποινα Βανδή-Βίκυ Σταυροπούλου-Καίτη Γαρμπή-Σταμάτη Φασουλή στην κριτική επιτροπή, δεν έχει αποφασισθεί αν θα κάνει πρεμιέρα με τον νέο του κύκλο τον Φλεβάρη του 2024 ή τον Σεπτέμβρη. Η απόφαση θα ληφθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

Να σημειωθεί ότι οι σειρές «Σασμός», «Ο παράδεισος των κυριών», «Το προξενιό της Ιουλίας» θα συνεχιστούν κανονικά όπως και η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».