MEDIA

ANT1: O Νίκος Χριστοφόρου Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του Ομίλου

ANT1: O Νίκος Χριστοφόρου Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του Ομίλου

O Νίκος Χριστοφόρου περνά την πόρτα του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση Ποφάντη

«Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ο Νίκος Χριστοφόρου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου (Chief Content Officer) του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία και πολύχρονη προϋπηρεσία στον χώρο των media, o Νίκος Χριστοφόρου θα έχει την ευθύνη του περιεχομένου των ANT1, MAK TV, ANT1+, Antenna Studios, καθώς και της παραγωγής ταινιών, και θα αναφέρεται στον Γιώργο Λεβέντη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Νίκος Χριστοφόρου θα είναι επικεφαλής μιας νέας και πιο αποτελεσματικής δομής, η οποία θα επεκτείνει τις συνέργειες των εταιρειών σε επίπεδο περιεχομένου και, παράλληλα, θα συμβάλλει στη σταθερή ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με πορεία 30 ετών στον κλάδο, ο Νίκος Χριστοφόρου έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, CEO της Green Pixel Productions (εταιρεία παραγωγής που έχει βάλει την υπογραφή της σε πρότζεκτ όπως το «MasterChef»), ενώ πριν κατείχε τη θέση του MD της εταιρείας Studio ATA. Στο ενεργητικό του έχει πολλές επιτυχημένες παραγωγές, ενώ έχει συνεργαστεί με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.