MEDIA

Τρία γκεστ έρχονται σε MEGA και ALPHA και θα συζητηθούν

Τρία γκεστ έρχονται σε MEGA και ALPHA και θα συζητηθούν

Τρία πρόσωπα ετοιμάζονται να εισβάλλουν σε αγαπημένες σειρές και να φέρουν τα πάνω-κάτω

Η μυθοπλασία πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν και το κοινό ανυπομονεί για τις εξελίξεις στις αγαπημένες του σειρές. Οι σεναριακές ομάδες προσπαθούν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις. Μερικές από αυτές αφορούν σε γκεστ ηθοποιών, που θα εισβάλλουν στα σίριαλ για να φέρουν πολλές ανατροπές.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μπαίνει στο καστ της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», ενσαρκώνοντας τον Τζον, έναν άνδρα επιχειρηματία που έρχεται από την Αμερική για να «κλέψει» την καρδιά της Άντζελας Γκερέκου και να ασχοληθεί με την παραγωγή ελαιολάδου. «Είναι μεγάλο το γκεστ που θα κάνει ο Απόστολος και ψάχναμε αυτόν τον άντρα που θα υποδυθεί τον σύντροφο της Αθηνάς (σ.σ. Άντζελα Γκερέκου). Επειδή είδαμε την Αθηνά να είναι με έναν πιο νέο σε ηλικία, την είδαμε να είναι και με έναν πιο μεγάλο, ψάχναμε το perfect match. Και οπτικά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον άλλον από τον Απόστολο» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου όντας καλεσμένος στη Δανάη Μπάρκα.

Στη σειρά εποχής «Ο παράδεισος των κυριών», στον ALPHA, εισβάλλει ένα εντυπωσιακό κορίτσι που πάτησε ένα μικρό pause στην καριέρα του αφού έγινε μητέρα. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα υποδυθεί μία φιλόδοξη ηθοποιό που θα ερωτευτεί πολύ ένας εκ των πρωταγωνιστών.

Στο ίδιο κανάλι, αλλά στη σειρά «Σασμός», θα δούμε στα τέλη του 2023 να μπαίνει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Θα υποδυθεί τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, έναν ανελέητο διώκτη της διαφθοράς, έναν αδέκαστο δικαστικό λειτουργό ο οποίος βάζει υπεράνω όλων την δικαιοσύνη και τον νόμο. Αυστηρός, αδέκαστος, αδιάφθορος, αμερόληπτος, ακέραιος, αποτελεσματικός, ευφυής, λογικός και μοναχικός, βάζει υπεράνω όλων την δικαιοσύνη και τον νόμο. Είναι ανελέητος διώκτης της διαφθοράς.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Ο πατέρας του – Μάνθος Γιακωβάκης – διετέλεσε για μεγάλο διάστημα εισαγγελέας Ρεθύμνου. Είναι παιδί από οικογένεια με βεντέτα, που κόστισε τη ζωή στον θείο του, αδερφό του πατέρα του. Ο πατέρας του πολέμησε σθεναρά την βεντέτα και τους νόμους των ορέων, με αποτέλεσμα να δεχτεί άμεσες απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του. Μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, μετακόμισε με την οικογένεια στην Αθήνα, όταν ο Χρήστος ήταν περίπου 17 ετών.

Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε με λαμπρές σπουδές στην Αμερική με υποτροφία. Η μετάθεσή του στην Κρήτη ήταν δική του επιλογή. Επιδίωξε ο ίδιος να κατεβεί στο Ρέθυμνο, που το τελευταίο διάστημα ταλανίζεται από το άνοιγμα της βεντέτας. Μελετώντας χρόνια τις βεντέτες που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, έπεσε στην αντίληψή του η αναταραχή στην Άνω Ποριά, που κόστισε την ζωή στον Νικηφόρο και άνοιξε ξανά την βεντέτα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων, για την οποία ήταν ενημερωμένος από τον πατέρα του.

Ο Χρήστος κατεβαίνει στην Κρήτη με το άνοιγμα της βεντέτας των δύο οικογενειών, για να βάλει – όπως λέει – μια τάξη, συνεχίζοντας το έργο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο πατέρας του. Είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στην βεντέτα και παράλληλα να εξαρθρώσει τα μεγάλα κυκλώματα εγκληματικότητας. Ο Χρήστος γνώριζε τον Αντώνη από το παρελθόν και ήξερε πως ο πατέρας του τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση, από τότε που ήταν ακόμη αστυνομικός. Στην πορεία θα συνεργαστεί στενά μαζί του. Θα καταλάβει ότι είναι έντιμος και καθαρός άνθρωπος, αλλά θα διαφωνεί φιλοσοφικά μαζί του στην έννοια του Νόμου κι αυτή θα είναι η μεγάλη τους κόντρα. Ο Χρήστος βάζει πρώτα τον Νόμο. Ο Αντώνης, τον άνθρωπο.