MEDIA

Survivor: Ανάβουν οι συζητήσεις - Ο Τζέιμς Καφετζής, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο ποδοσφαιριστής

Survivor: Ανάβουν οι συζητήσεις - Ο Τζέιμς Καφετζής, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο ποδοσφαιριστής

Το Survivor ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς…

Οι φανατικοί του «Survivor» αδημονούν για την επιστροφή του στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ωστόσο -όπως φαίνεται- υπάρχουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι που δεν θέλουν να δουν το ριάλιτι από τον καναπέ… αλλά από τον Άγιο Δομίνικο.

Το νέο Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον πολύ πριν βγει στον αέρα. Οι εκπομπές έχουν αρχίσει να ασχολούνται με τα πρόσωπα που έχουν δεχτεί προτάσεις, με το ριάλιτι επιβίωσης να είναι ξανά το no1 θέμα συζήτησης.

Η εκπομπή «Πρωινό Σουσού» αποκάλυψε ένα από τα hot ονόματα που θέλουν τα στελέχη της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαράντο, «έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τα οποία έχουν ξαναμπεί στο Survivor, να σας θυμίσω, Ασημίνα, Δαλάκα, Σοϊλέδης, όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχουμε ξαναδεί στο ριάλιτι επιβίωσης».

Πρόκειται για τον Σάββα Γκέντσογλου, τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού ενώ ήταν ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη.

«Ήθελε πάρα πολύ, από προηγούμενους κύκλους να μπει στο παιχνίδι. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει. Επίσης ακούστηκε και το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Ηλία Γκότση», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Το κοινό ζητάει πάρα πολύ έντονα να γυρίσει στο παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής και ξέρω ότι η Acun Medya τα κοιτάζει πολύ αυτά», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

«Όσον αφορά στους Μαχητές, η παραγωγή έχει φτάσει να έχει την τελική 50αδα», κατέληξαν.

Την ίδια ώρα, έχουν γίνει γνωστές οι αλλαγές στους κανονισμούς. Ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να μην υπάρχουν αποβολές παικτών σε περίπτωση έντονου τσακωμού ή παραβίασης κανονισμών. Ο Ατζούν έχει προτείνει να υπάρξει οικονομική ρήτρα, κάτι που σίγουρα θα «πονέσει» περισσότερο τους συμμετέχοντες.