MEDIA

The Crown: Η επική τελευταία σκηνή με τις... τρεις βασίλισσες (vid)

The Crown: Η επική τελευταία σκηνή με τις... τρεις βασίλισσες (vid)

The Crown: Στο τελευταίο μέρος της σειράς, τη βασίλισσα Ελισάβετ απασχολεί η βαθιά κρίση στην οποία βρέθηκε η βασιλική οικογένεια

Οι τρεις ηθοποιοί που έπαιξαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στη σειρά του Netflix, "The Crown" ενώνονται ξανά στο φινάλε της τελευταίας σεζόν - που κυκλοφορεί σήμερα 14/12.

Η Claire Foy και η Olivia Colman, η οποία υποδύθηκαν την μονάρχη στις πρώτες τέσσερις σειρές, εμφανίζονται πίσω από την Imelda Staunton, της τελευταίας ηθοποιού που ανέλαβε τον ρόλο.

Η σκηνή αυτή που σύμφωνα με την Daily Mail είναι και η τελευταία της σειράς διαδραματίζεται την στιγμή που στη σειρά η βασίλισσα αποχωρεί από τον γάμου του Πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα το 2005 στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Windsor.

Στο τελευταίο μέρος της σειράς, τη βασίλισσα Ελισάβετ απασχολεί η βαθιά κρίση στην οποία βρέθηκε η βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ σκέφτεται όλο και περισσότερο την υστεροφημία της λίγο πριν γιορτάσει μισό αιώνα στον θρόνο, το 2002.

Οι δύσκολες σχέσεις του Καρόλου με τους γιους του, ο γάμος του με την Καμίλα και το μέλλον της μοναρχίας προβληματίζουν την Ελισάβετ που βλέπει μια αχτίδα ελπίδας στο νέο βασιλικό ειδύλλιο του Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Η Ελισάβετ αναπολεί τα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Φίλιππο και σκέφτεται τη σχέση της με την αδελφή της Μάργκαρετ λίγο πριν πεθάνει.

Ο θάνατος της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022 έφερε αλλαγές στο αρχικό σενάριο που καλύπτει τα γεγονότα μέχρι το 2005.

Από την τελευταία συνάντηση των συντελεστών, δεν έλειψαν τα πολιτικά μηνύματα. «Μόνιμη εκεχειρία», «ελευθερία στους ομήρους» και «τέλος της κατοχής» είχε γράψει στα χέρια του σχολιάζοντας τον πόλεμο στη Γάζα, ο Χαλίντ Αμπντάλα, που ενσαρκώνει τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Τα τελευταία έξι επεισόδια της σειράς κυκλοφορούν στις 14 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix.