MEDIA

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του συνέντευξη - Η δύναμη που έπαιρνε από τον πατέρα του

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του συνέντευξη - Η δύναμη που έπαιρνε από τον πατέρα του
GLOMEX

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, έπειτα από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

«'Εφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη μετά από γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο ίδιος στις 29 Νοεμβρίου είχε δώσει την τελευταία του συνέντευξη, όταν είχε εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο για νέο κύκλο θεραπειών. Μιλώντας τότε στην εκπομπή «Το Πρωινό» είχε μιλήσει ανοιχτά για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, τη δύναμη που αντλούσε από τον πατέρα του αλλά και τους ανθρώπους που τον στήριξαν.

«Έκλεισα το εξάμηνο του κύκλου που έκανα θεραπεία και πρέπει να κάνουμε καινούριο τώρα γιατί ο οργανισμός συνηθίζει τη χημειοθεραπεία και τώρα πρέπει να την αλλάξουμε. Έχω έρθει να κάνω τις εξετάσεις μου, είμαι λίγο ταλαιπωρημένος, είμαι λίγο κάπως… Αύριο ξεκινάω τη θεραπεία μου, ελπίζω να πάνε καλά.

Είμαι από την Παρασκευή. Ήμουν ταλαιπωρημένος και τρεις-τέσσερις μέρες. Η γιατρός μου θεώρησε ωστόσο να κάνω εισαγωγή μέσα για να με δουν ούτως ή άλλως ξεκινούσα και τη θεραπεία. Ώστε να με δυναμώσουν, να είμαι δυνατός για να αντέξω την αγωγή και να πάνε τα πράγματα σωστά και καλά.»

Νίκος Φλωρινιώτης: «Παίρνω μεγάλη δύναμη από τον πατέρα μου»

Για τον πατέρα του ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε αναφέρει: «Ήταν το στήριγμα του σπιτιού και εκείνος και η μητέρα μου σαν βράχος. Αλλά με τον μπαμπά δουλεύαμε από μικρά παιδιά μαζί ήταν λες και ήμασταν ένα. Παίρνω μεγάλη δύναμη από εκείνον. Θέλω να πω στον κόσμο να μην φοβάται και να έχει πίστη. Να προσπαθεί να έχει καλή ψυχολογία όσο γίνεται σε όλα αυτά που ζούμε και να μην φοβάται.»

«Όλα σε αυτή την εποχή πιστεύω ότι φτιάχνονται και αν έχεις ανθρώπους να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν. Δηλαδή εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Πήρα τόση πολλή αγάπη από τον κόσμο που με έκανε και νιώθω νοσταλγία. Χαίρομαι πραγματικά, πιστεύω ότι θα περάσει και θα μου φαίνεται σαν κακό όνειρο.»