MEDIA

Τι συμβαίνει με τον ALPHA και «Το πιο μεγάλο παζάρι»;

Τι συμβαίνει με τον ALPHA και «Το πιο μεγάλο παζάρι»;

Το τηλεπαιχνίδι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο για το τηλεοπτικό του μέλλον

Έκανε πρεμιέρα στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν έχει σταματήσει να συζητιέται. Το τηλεπαιχνίδι του ALPHA, «Το πιο μεγάλο παζάρι», με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο.

Το πρότζεκτ, που άλλαξε ώρα μεσούσης της σεζόν, με στόχο να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης, φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί πρόωρα. Αν και οι εν λόγω φήμες κυκλοφορούσαν αρκετά πριν τα Χριστούγεννα, οι ιθύνοντες του ALPHA έδωσαν το πράσινο φως για έναν ακόμη κύκλο επεισοδίων προκειμένου να στηρίξουν το φορμάτ.

Ωστόσο, τα ποσοστά -που δεν είναι τα επιθυμητά- οδήγησαν τα στελέχη στην απόφαση να ρίξουν νωρίτερα αυλαία στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι. Έτσι, όταν ολοκληρωθεί η προβολή των γυρισμένων επεισοδίων, «Το πιο μεγάλο παζάρι» θα αντικατασταθεί από άλλο πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι τo διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν το ΖΟΝΚ!