MEDIA

Σάκης Τανιμανίδης για το Dragons' Den: «Θα έχουμε τρίτη σεζόν με εμένα παρουσιαστή»

Σάκης Τανιμανίδης για το Dragons' Den: «Θα έχουμε τρίτη σεζόν με εμένα παρουσιαστή»

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για το σόου επιχειρηματικότητας, αλλά και τα μελλοντικά του πλάνα

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε συνέντευξη, λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Dragons' Den. Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για το σόου επιχειρηματικότητας, αλλά και τα μελλοντικά του πλάνα.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα δεδομένο. Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει τον Απρίλιο, σαν παρουσιαστής. Σαν παραγωγός και τώρα αν θέλω, μπορώ να κάνω μια παραγωγή σε ένα άλλο κανάλι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το Dragons' Den, ανέφερε: «Είναι στον ΑΝΤ1. Από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και σίγουρα θα πάμε και για τρίτη σεζόν με εμένα παρουσιαστή. Σε επίπεδο παραγωγής, το πιο πιθανό είναι να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι. Η ταξιδιωτική εκπομπή έχει περάσει από το μυαλό μου, είναι μια σκέψη που την έχω εδώ και καιρό, μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνθήκες της ζωής μου είναι τέτοιες που το κάνουν αρκετά δύσκολο, οπότε είναι απλά σε σκέψη αυτή τη στιγμή».

«Το Survivor δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα. Έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι. Έχουν μείνει πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, με μεγάλη διαφορά. Ο Γιώργος Λιανός είναι καταπληκτικός. Όταν σταμάτησα το Survivor, είχα πει ότι εγώ δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Λιανό, θεωρώ ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που ξέρω και μπορεί να κάνει τα πάντα», είπε κλείνοντας.