MEDIA

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Γιώργος Λαμπάτος: «Το τηλεφωνό μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά»

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Γιώργος Λαμπάτος: «Το τηλεφωνό μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά»

Μέσα σε δύο ημέρες άλλαξε ολοκληρωτικά η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου 

Ο Γιώργος Λαμπάτος αποτελεί μια τρανή απόδειξη του ότι η προβολή κοινωνικών θεμάτων και προβλημάτων στα Μέσα Ενημέρωσης αποδίδει και δίνει λύσεις, όπως και με τη ζωή του ίδιου, η οποία άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά. Το τηλέφωνο του μέχρι τώρα άνεργου ηθοποιού, άρχισε να ξαναχτυπά.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου και αποκάλυψε συγκινημένος ότι δέχτηκε πρόταση από το θέατρο και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στην εκπομπή: «Οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες, μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά. Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι και να εισπράξω το χειροκρότημα του κόσμου».

Όσο για το σπίτι που του παραχώρησε η οικογένεια του ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου, τόνισε: «Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, είναι ταπεινοί άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του».

Συνέχισε μιλώντας για τη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή: «Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα, είναι δύσκολο για εμένα γιατί δεν έχω πολλούς οικονομικούς πόρους. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως να αλλάξει αυτό και να είμαι ελεύθερος. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να είπα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ».