MEDIA

Just the 2 of us: Η πρεμιέρα, τα ονόματα-φωτιά και η τράπουλα που ξαναμοιράζεται

Just the 2 of us: Η πρεμιέρα, τα ονόματα-φωτιά και η τράπουλα που ξαναμοιράζεται

Το μουσικό σόου επιστρέφει στον ALPHA και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές…

Όταν το ημερολόγιο δείξει 17 Φεβρουαρίου, η βραδινή ζώνη του Σαββάτου αλλάζει!

Το «Just the 2 of us» επιστρέφει στη συχνότητα του ALPHA, με πολλές εκπλήξεις και σταθερές αξίες.

Ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής και παραγωγός, μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star», αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τον νέο κύκλο
αναφέροντας: «Ξεκινάμε! Το J2US έχει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου».

«Συνταγή που πετυχαίνει, νομίζω δεν αλλάζεις. Άρα θα είναι η ίδια κριτική επιτροπή», σχολίασε για τη Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Κάθε χρόνο λέω πάμε για All Star και κάθε χρόνο έχουμε νέα πρόσωπα. Τώρα, λοιπόν, είπα ξεκινάμε με 15 ζευγάρια, έχουν μαζευτεί 20 και δεν έχω ακόμα βάλει το αλατοπίπερο που θέλω εγώ. Θα ήταν πολύ καλό να διαγωνίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης και να τον βαθμολογούσε η Δέσποινα Βανδή. Δεν νομίζω να τον δούμε όμως, δεν προλαβαίνει λόγω του Σασμού», συνέχισε με την αίσθηση του χιούμορ να πρωταγωνιστεί.

Αν και ακόμη τίποτα δεν έχει κλειδώσει, τα πρόσωπα που έχουν συζητήσει είναι πολλά και με μεγάλο ενδιαφέρον. Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Άννα Ζηρδέλη και Μαρία Ιωαννίδου, Κωνσταντίνος Βασάλος, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Λένα Ζευγαρά, Στάθης Σχίζας, Ευρυδίκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κώστας Μαρτάκης, Γιάννης Βαρδής, Δημήτρης Κόκοτας, Joanne, Daphne Lawrence, Ιουλία Καλλιμάνη, είναι κάποια μονάχα από τα πρόσωπα των οποίων το τηλέφωνο έχει χτυπήσει.

Η άφιξη, όμως, του «Just the 2 of us» στον προγραμματισμό του Σαββάτου θα μοιράσει ξανά την τράπουλα της τηλεθέασης.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η ομάδα του γνωρίζουν καλά πώς να φτιάχνουν καλοστημένα σόου και, δεν είναι τυχαίο που την περσινή σεζόν, έπιαναν κορυφή.

Έτσι, σίγουρα, θα «ζορίσει» τον ανταγωνισμό. «Σπίτι με το MEGA» και «Σάββατο με φίλους» θα πρέπει πλέον να ανταγωνιστούν το δυνατό χαρτί του ALPHA και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.