MEDIA

«Κλειδώνουν» από τώρα οι σειρές της επόμενης χρονιάς

«Κλειδώνουν» από τώρα οι σειρές της επόμενης χρονιάς

Τα στελέχη των καναλιών, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, παίρνουν νωρίτερα από ποτέ αποφάσεις…

Ο Φλεβάρης κάνει την εμφάνισή του και το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο, οι ιθύνοντες των καναλιών θέλουν από τώρα να «δεσμεύσουν» τα δυνατά τους χαρτιά προκειμένου να προλάβουν τον ανταγωνισμό και να «οχυρώσουν» σωστά τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Ο ALPHA είναι από τους σταθμούς που «πριν πεινάσει… μαγειρεύει»! Έτσι έχει αρχίσει να αναζητά σενάρια για καινούργιες σειρές, αφού τα τελευταία χρόνια η μυθοπλασία του αποφέρει καρπούς. Ρέππας-Παπαθανασίου έχουν δώσει ήδη τα χέρια με τον σταθμό και τα γυρίσματα της παραγωγής «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» ξεκινούν άμεσα. Πρόκειται για μία κωμωδία, με πρωταγωνιστές τους Χρύσα Ρώπα, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Μαριέλλα Σαββίδου, Άννα Κουρή, Νίκη Λάμη, Μάνος Ιωάννου, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Λεκάκη, Πάνο Σταθακόπουλο, Σοφία Βογιατζάκη.

«Είναι μια παρωδία για όλα τα σίριαλ που έχουμε αγαπήσει από χρόνια και πρόσφατα. Δεν θέλουμε να σατιρίσουμε κάποιον αλλά να προσεγγίσουμε αυτό που έχει γράψει βαθιά στο λαϊκό μας ασυνείδητο. Όλα αυτά τα μελοδραματικά μοτίβα», είπαν οι δημιουργοί Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου στην κάμερα του «Happy Day». «Το έχουμε παρακάνει στο δράμα. Ήρθε η ώρα για μια κωμωδία και μάλιστα τόσο εξτρίμ. Λέγομαι Οσμάν Βουρδάμπεης. Θα μιλάω τα τουρκικά Παπαθανασίου-Ρέππα», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. «Κάνω τη Ζανέτ Σεβαστού, γυναίκα του βαρόνου που κάνει ο Τάσος Χαλκιάς, μία κακιά να το πω, περίεργη γυναίκα. Τα κείμενα μου έφτιαξαν τη διάθεση», είπε η Μαρία Λεκάκη.

Στο μέτωπο του MEGA, οι ιθύνοντες συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου. Εκτός από τον τέταρτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», θα δούμε μία νέα παραγωγή μυθοπλασίας που θα ριχτεί στην καθημερινή αρένα. Έτσι, όλη η βραδινή ζώνη θα ανήκει στην dream team με το MEGA να συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία.

Όσο κυλούν οι μήνες και μέχρι το Πάσχα, φαίνεται ότι θα έχουν «κλειδώσει» πρόσωπα και σενάρια σε όλα τα κανάλια με στόχο να μπουν γρήγορα στα σετ και στα γυρίσματα!